Szokásformáló naptár

Szokásformáló naptár

Segítsen szeretteinek a célok melletti kitartásban


 • Úgy tartják, hogy 21 nap elég egy szokás elsajátításához.

  Ez nem hangzik soknak, de komoly erőfeszítésekre és akaraterőre van szükség ahhoz, hogy valami mellett ilyen hosszú ideig kitartsunk – nagy segítség lehet, ha nap mint nap kapunk egy kevés bátorítást. A Post-it® jegyzetek felhasználásával készített naptárral biztosíthatja támogatásáról családtagjait és barátait. Mindössze egy kis időre és néhány Post-it® jegyzetlapra lesz szükség.

  Azt mondják, hogy 21 napot vesz igénybe a szokás kialakítása vagy megtörése.

 • 21 darab 76 mm x 76 mm méretű Post-it® Super Sticky jegyzetlapot és 21 darab 51 mm x 51 mm méretű jegyzetlapot fogunk használni – minden napra egyet. Az 51 mm x 51 mm-es jegyzetlapokra idézeteket írhat, rajzolhat vagy csak gyorsan lefirkanthat egy bátorító üzenetet. Ezután írja fel a napok számát a 76 mm x 76 mm-es jegyzetlapokra, és ragassza őket az 51 mm x 51 mm-es lapokra úgy, hogy takarják őket.

  Készítsen egy gyors Post-it® Note visszaszámláló naptárt

 • A tartós tapadásért válasszon sima, nem texturált felületet, és vízszintesen helyezze fel a ragasztószalagokat. A tisztítószerek és a kondicionálók befolyásolhatják a tapadást.

 • Kétféleképpen is elkészítheti a naptárt – a 21 napot egy kartonlapon vagy táblán is elrendezheti, ha jut nekik elég hely. Így a megajándékozott személy bármikor visszatekinthet a bátorító üzenetekre az első naphoz vezető útja során.

 • Ha nincs elég hely, vagy hordozható naptárt szeretne készíteni, ne vegye ki a jegyzetlapokat a tömbből, és egymás után, 21-től visszafelé számolva írja vagy vigye fel rájuk az idézeteket vagy rajzokat.

  Készítsen hordozható naptárt

   

  hagyja a jegyzeteket összeragasztva az eredeti táblában, és írja meg idézeteit, vagy készítse el a rajzokat a 21-es időponttól számított sorrendben.

 • Ha lehetséges, kérjen segítséget másoktól (gyermekektől, barátoktól, munkatársaktól, más családtagoktól) is, hiszen minél többfelől érkezik a bátorítás, annál jobb. Ha elkészült, lepje meg szerettét a naptárral. Családtagjának vagy barátjának rengeteget fog számítani a támogatás.Kövesse a Post-it®-et
A Post-it® Brand a 3M védjegye alatt áll.
tartózkodási hely változtatása
Magyarország - magyar