Légy jelen gyermeked életében

Légy jelen gyermeked életében a Post-it® Jegyzettömbök segítségével

Bízz a Post-it® termékek erejében, hogy egy pillanatot se mulassz el gyermeked életéből - iskola előtt, közben és után


 • 1. Üzenet az ebédhez

  Mikor ebédet vagy uzsonnát csomagolsz gyermekeidnek, rakj egy kis üzenetet a dobozba, vagy egyszerűen csak rajzolj valami vicceset.

 • 2. Játékra hívás

  A legtöbb gyerek első útja iskola után a számítógéphez vagy a táblagéphez vezet. Hagyj egy kis üzenetet egy Post-it Jegyzetlapon a billentyűzeten vagy a képernyőn, amely arra bíztatja őket, hogy játsszanak veled valami többszemélyes játékot, mikor szünetet tartasz a munkában.

 • 3. Kincskeresés

  Ha a gyerekek előbb érnek haza az iskolából, mint te a munkából, hagyj nekik kis Post-it Jegyzetlap üzenetekből álló játékot, amely valami különleges édességhez vezeti őket.

 • 4. Mesék

  Mikor gyermeked egy olyan mesét vagy történetet olvas, amit te is olvastál gyerekként, hagyj nekik kis üzeneteket egy Post-it Jegyzetlapon a kedvenc részeidnél. Ez segíteni fog közelebb hozni a történetet számukra és megszerettetni velük az olvasást.

 • 5. Jó reggelek

  Ha korábban kell munkába indulnod, minthogy ők felkelnek, hagyj gyermekeidnek kis üzenetet a reggeliző asztalon, hogy érezzék, gondolsz rájuk.

  Jó reggelek

 • 6. Emlékeztetők

  Házi feladatok készen? Rendet raktál a szobádban? Ragassz kis emlékeztető Post-it Jegyzetlapokat a távirányítóra.

  Emlékeztetők

 • 7. Kormánykerék

  Kamaszok felelősségteljes döntéseinek elősegítésében különösen sokat segíthetnek az olyan kis Post-it Jegyzetlapra írt üzenetek, amelyeket a kormányon hagysz. Egy "Vigyázz magadra" vagy "Inkább hívj, ha kell egy fuvar" mutatja, hogy törődsz velük.

 • 8. Motivációs mappa

  Egyre több és több tanárnál elvárás, hogy a diákoknak legyen egy mappája, amelyben a feladatokat, üzeneteket viszi az otthon és az iskola között. Mivel gyermeked ezt minden nap ki fogja nyitni, ez a legjobb hely pár bíztató sornak egy dolgozat előtt.

 • 9. Kívül tágasabb

  "A biciklid hiányol." "Fogadjunk, hogy nem lövöd ki a felső sarkot." vagy "Ez egy szép nap kutyasétáltatásra." Csupa olyan kis Post-it Jegyzetlapra írható és a játékkozolra vagy tévére ragasztható üzenet, ami arra bíztatja a gyerekeket, hogy legyenek egy kicsit a szabadban.

  Használtál valaha is Post-it Jegyzetlapokat, hogy kommunikálj a családoddal valamilyen vicces módon? Oszd meg történeted a Post-it Közösséggel a Facebookon.Kövesse a Post-it®-et
A Post-it® Brand a 3M védjegye alatt áll.
tartózkodási hely változtatása
Magyarország - magyar