1. 3M Telekommunikáció

3M Telekommunikáció

webLoaded = "false"
  • 2018. június 4-én a 3M bejelentette, hogy lezárult a Communication Markets divíziója jelentős részének értékesítése a Corning Incorporated részére. Az értékesítésben nem érintettek a vezeték nélküli koaxiális időjárásálló termékek és a mobiltelefon antenna álcázó fóliák, amelyek a 3M Electrical Markets divíziójába kerültek. A 3M továbbra is támogatja ezt az oldalt a kezdeti átmeneti időszakban. Az átmeneti időszak után mindenkit a Corning oldalára irányítanak.
Adótorony
Nagy lépéseket teszünk, hogy Ön kisebbé tehesse a világot.
Tekintse meg Telekommunikációs termékeinket

Telekommunikációs Megoldások

Osztozzon versenyelőnyünkben.

A 3M vezető szerepet tölt be a világot összekapcsoló kommunikációs megoldásokban. A felhasználóig vezetett optikai kábelektől kezdve a telephelyen létesített vezeték nélküli hálózatokig több, mint 45 féle technológiai platform felhasználásával hozunk létre ügyfélkozpontú újításokat, kötünk össze termékeket, embereket és válallatokat. Ebben a gyorsan fejlődő iparágban új technológiáink folyamatosan meghatározzák a hálózattervezés, -kiépítés és karbantartás módját. Bárhová is vezessen az Ön hálózata, mi tudunk segíteni.


 

  • Magasabb minőségű hálózatok, jobb kapcsolatok világszerte.

    Ahogy a világot egyre jobban átszövik a kapcsolatok, még megbízhatóbb, hatékonyabb és globálisabb telekommunikációs megoldásokra van szükségünk. Olyanokra, amelyek a holnap kihívásaira már ma választ adnak. A 3M épp ezen dolgozik. Optikai csatlakozóinkkal és kötőelemeinkkel gyorsabb a hálózatok telepítése. Kiemelkedő minőségű ragasztóanyagainknak köszönhetően egyszerűbb a szélessávú hálózatok utólagos üzembe helyezése. Az adótornyok vízállóvá tételétől az adatközpontokban is alkalmazható vízmentes tűzoltórendszerekig, technológiáink megváltoztatják a hálózatok tervezésének, telepítésének, védelmének és karbantartásának módját. A 3M már ma a helyi és globális hálózatok fejlesztésén dolgozik a holnap számára. Bárhová is vezessen az Ön hálózata, mi tudunk segíteni.

 

A 3M telekommunikációs megoldásairól

  • A 3M szakértelmének köszönhetően jobban összekapcsolt világot építhet. Mindegy, hogy száloptikáról, rendezőpanelekről, FTTH alkalmazásokról vagy toldókábelekről van szó, megoldásainkkal olyan hálózatokat építhet, amelyek közelebb hozzák az embereket. Ebben a gyorsan változó iparágban biztosítunk globális gyártói, technológiai és disztribúciós szakértelmet, így a közvetítések zökkenőmentesebbek, az adótornyok masszívabbak a munkahelyi kommunikáció pedig hatékonyabb.

Kövessen bennünket
A fenti márkanevek a 3M bejegyzett védjegyei.
tartózkodási hely változtatása
Magyarország - magyar