találat 
Termék keresése

Műanyagragasztási megoldások

Műanyagragasztás

Műanyagragasztás

A 3M-ről

 • Válassza ki a megfelelő 3M™ Scotch-Weld™ ragasztót a megfelelő fémek ragasztásához, legyen az nikkel (Ni), alumínium (Al), acél (Fe) vagy más fémek vagy fémötvözetek. A megfelelő anyagot a végső szilárdság, a kötési idő, a szükséges lefejtési, szakító- és nyírószilárdság vagy a felület tisztasága és egyenletessége alapján határozhatja meg. Vagy egyszerűen válassza az egyik ragasztószalagunkat, például a 3M™ VHB™ Ragasztószalagot.


Műanyagragasztási megoldások

 • Polietilén (PE), polipropilén (PE) és termoplasztikus olefin (TPO) ragasztása

  Könnyen, szerkezeti szilárdsággal tapad az olyan műanyagokhoz, mint a PE, PP, és TPO, legyőzheti az alacsony felületi energiájú anyagok nehézségeit a 3M műanyagragasztó Akril Ragasztótermékek használatával. A legtöbb alkalmazásban kiváló tapadás érhető el kiegészítő felületelőkészítés nélkül is.
  3M™ VHB™ 4941

 • Polikarbonát (PC) ragasztás

  A PC gyors ragasztása a 3M alacsony szagkibocsátású akril ragasztóival és a VHB(TM) szalagokkal, amelyek gyorsak és minimális felületi előkészítést igényelnek, csökkentve annak kockázatát, hogy az agresszív alapozók károsítják az alapfelületeket.
  3M™ Scotch-Weld™ DP8825
  3M™ VHB™ 5952

 • PVC-ragasztás

  PVC-ragasztás

  A PVC közepes felületi energiájú anyag, amely gyakran tartalmaz plasztifikáló anyagokat, amelyek befolyásolják a ragasztó kötését. Válassza a 3M plasztifikálóanyag-álló ragasztószalagjait és ragasztóit, így hosszú távon megbízhat a ragasztások eredményében.

  3M™ Scotch-Weld™ DP8810
  3M™ VHB™ 4941

 • Jó tudni

  Poliamid ragasztása

  Hidrofil természete és alacsony felületi energiája miatt speciális 2K akril ragasztó szükséges az optimális ragasztási eredményekhez.

  3M™ VHB™ 4941
  3M™ Scotch-Weld™ DP8825

 • Akril (PMMA) ragasztás

   Átlátszó PMMA ragasztása átlátszó 3M ragasztóval és ragasztószalaggal a hajlékony, biztos kötés érdekében.

  3M™ VHB™ 4910

   


Kövessen bennünket
A fenti márkanevek a 3M bejegyzett védjegyei.
tartózkodási hely változtatása
Magyarország - magyar