12 találat 
12 találat 
Termék keresése

12 találat 
3M hurkos-kampós rögzítőrendszerek

Erős rögzítési megoldások

A 3M™ hurkos-kampós rögzítőrendszerei több ezerszer könnyen nyithatóak és zárhatóak, és ipari szilárdságot és sokoldalúságot kínálnak.

Kérdezzen a 3M szakértőitől
webLoaded = "false" Loadclientside=No

3M Hurkos-kampós rendszerek


Ipari erősségű hurkos-kampós rendszerek

  • Erős tartást biztosít még gyakori nyitások és zárások esetén is: a 3M™ Hurkos-kampós rögzítőrendszerek jó munkát végeznek. Egyik oldalán tartós horgokkal, másikon hajlítható hurkokkal, biztos zárást és könnyű leválaszthatóságot biztosítanak. Számos színben kaphatóak, különleges tulajdonságokkal, mint a lángállóság és a tűzési alkalmazások. A rögzítőrendszer kiválóan adaptálható a dizájnhoz, gyorsabb termékösszeállítást és simább, tisztább felületet, valamint jobb termékteljesítményt tesz lehetővé számos alkalmazásban. 3M ragasztós hátlappal kapható, és érintkezéssel ragasztható különböző felületekre, beleértve az alacsony felületi energiájú felületeket, például a polietilént és polipropilént is.


Lépjen velünk kapcsolatba
Mi segítünk Önnek.

Segítségre van szüksége, hogy megtalálja a megfelelő terméket? Lépjen velünk kapcsolatba, ha segítségre van szüksége termékeinkkel, technológiáinkkal vagy azok alkalmazásával kapcsolatban, vagy együttműködést kíván kezdeményezni a 3M szakértőivel, vagy hívjon minket az alábbi számon: 1-800-831-0658. 1-800-831-0658.


További információkra van szüksége?
Megjelenítettünk 1-12 találatot a 12 egyezés közül
Hasonlítson össze akár három terméket:
Összehasonlít
Kövessen bennünket
A fenti márkanevek a 3M bejegyzett védjegyei.
tartózkodási hely változtatása
Magyarország - magyar