Novec Engineered Fluids

 
0 találat 
Novec Engineered Fluids
0 találat 
Termék keresése

Novec Engineered Fluids

0 találat 
 • 3M™ Novec™ 7100DL üveg folyadékkal

  3M™ Novec™ speciális folyadékok

  A 3M Novec elektronikai anyagok sokoldalú, nem tűzveszélyes folyadékok, amelyeket különböző kritikus ipari alkalmazásokban használnak. A kiváló dielektromos tulajdonságokkal és a forráspontok széles skálájával kiváló anyagkompatibilitást és termikus stabilitást biztosítanak.

  Novec folyadékok alacsony globális felmelegedési potenciállal (GWP) és nulla ózonlebontó potenciállal (ODP) rendelkeznek, így olyan innovatív és megbízható megoldásokat kínálnak, amelyek nem igényelnek kompromisszumot a teljesítmény, a biztonság és a fenntarthatóság terén.


 • Ortopédiai eszközök tisztítása Novec 73DE folyadékkal
  Oldószeres tisztítás és gőzöléses zsírtalanítás

  Novec folyadékok kiváló oldószerek kiváló tisztítóhatékonysággal és anyagkompatibilitással - anélkül, hogy veszélyeztetnék az emberi egészséget a triklór-etilénnel vagy an n-propyl bromiddal ellentétben.

 • A kémiai oldószeres raktárban dolgozók nagyméretű műanyag tárolóedényeket vizsgálnak.
  Oldószeres tisztítás és kenőanyag felhordás

  A Novec folyadékok kiváló oldószerek, hatékonyak a bevonatolás, higítás és vegyipari tisztítás során.

 • Kék és fehér folyadék
  Aeroszolos kiszerelés

  Nagy teljesítményű aeroszolok biztonságosan és fenntartható módon. Válassza ezeket a nem gyúlékony oldószereket, amik nem károsak az egészségre, nem ózonkárosodóak és alacsony globális felmelegedési potenciállal rendelkeznek.

 • Az elektronikai dolgozók ellenőrzik a tiszta helyiség laboratóriumában lévő alkatrészeket
  Hővezetés

  Függetlenül attól, hogy hővezető "ostyákat" gyártanak, vagy elektronikai eszközöket működtetnek, a közös mindegyikben a hőkezelés problémája. A Novec folyadékok célja, hogy biztonságos, fenntartható és nagy teljesítményű hűtést biztosítson a félvezető, az elektronika és egyéb hőátviteli alkalmazások számára.

 • Go Pro kamera Novec folyadékba merítve
  Merítéses hűtési technológia az adatközpontokban

  A működő adatközpontok óriási mennyiségű hőt termelnek és sok energiát fogyasztanak, csak azért, hogy megőrizzék a szerverek optimális hőmérsékletét. A folyadékbevezetéses hűtés használatával - ahol az elektronikát közvetlenül nem vezetőképes folyadékba merítik - segít az adatközpont-hűtés egyszerűsítésében, helytakarékos és akár 97% -kal is csökkentheti az energiaköltségeket.

 • Víz csobbanás
  Merítéses hűtési technológia az adatközpontokban

  A villamosenergia-elektronika forradalmasítja a villamos járművek, a nagysebességű vonatok és a földmunka berendezések, a szélmalmok, a felvonók és a tenger alatti kőolajszivattyúk használatát és áramellátását. A Novec elektronikai folyadékok a maximumot nyújtják.


Megjelenítettünk 0-1 találatot a 0 egyezés közül
Hasonlítson össze akár három terméket:
Összehasonlít
  Kövessen bennünket
  A fenti márkanevek a 3M bejegyzett védjegyei.
  tartózkodási hely változtatása
  Magyarország - magyar