3M™ 384F Konfigurálható csiszolószalag 60+

3M cikkszám 7100091799
  • Általános célú szalag, amely egyenletes, megbízható teljesítményt nyújt minden alapfelületen.
  • A vízálló poliészter hordozó nedves és száraz alkalmazásokhoz is használható.
  • Az X-kategóriás pamut hordozó ellenáll az erős csiszolásnak.
  • A műgyanta kötés ellenáll a nagy hőnek és nyomásnak
 Továbbiak
Specifikációk
Csiszolószemcse típusa
Alumínium-oxid
Hátlap súlya
XF tömeg
Hordozó típusa
Szövet
Márka
3M™
Szemcseméret
60+
Termékcsalád
Öv
Termék részletek
  • Általános célú szalag, amely egyenletes, megbízható teljesítményt nyújt minden alapfelületen.
  • A vízálló poliészter hordozó nedves és száraz alkalmazásokhoz is használható.
  • Az X-kategóriás pamut hordozó ellenáll az erős csiszolásnak.
  • A műgyanta kötés ellenáll a nagy hőnek és nyomásnak
  • Állványos vagy asztali szalagcsiszolóval, szalagcsiszoláshoz, hordozható szalagos csiszoláshoz, valamint széles szalagos csiszoláshoz és finiseléshez használható
  • Válasszon 36+ és 220+, valamint P320 és P400 közötti szemcseméretből

A 3M™ 384F prémium alumínium-oxid szövetszalag, amelyet a fémek sorjázási, általános fémmegmunkálási feladataihoz, és egyes famegmunkálási alkalmazásokhoz ajánlunk. Prémium szemcsével és extra tartós hordozóval készül, és számos alkalmazáshoz felhasználható fém és fa felületeken.

Biztosítsa a 3M™ 384F szövetszalaggal az agresszívabb csiszoláshoz szükséges folyamatos csiszolást és hosszú távú teljesítményt. Szövegszalagjaink egyenletes és megbízható teljesítményt kínálnak. A gyorsan dolgozó alumínium-oxid csiszolószemcsék gyantával vannak hozzáragasztva egy strapabíró, „X” tömegű poliészter szövethez, ezáltal nagy hőnek és nyomásnak ellenálló, erős ragasztás jön létre. Számos különféle alkalmazásokhoz használhatók fémeken és fán. A zárt bevonatú szerkezet egyenletes, finom felületet biztosít a fémen, és megfelel a szemcseminta kialakításához. A hordozó vízálló, így nedves és száraz csiszolásokhoz egyaránt használható. Az alumínium-oxid ásvány csiszolási sebessége, tartóssága és hosszú élettartama miatt népszerű választás az ipari szakemberek között. Számos különféle anyagon használható a fa és különféle fémek, pl. vasötvözetek megmunkálása során. Ez a leggyakrabban használt ipari csiszolóanyag. A 3M számos különböző szalagcsiszoló szerszámot kínál sok különféle alkalmazáshoz fára és fémre egyaránt. A csiszolószalagok számos különböző szélességben és hosszúságban érhetők el, és sok különféle szalagcsiszoló szerszámban felhasználhatók. A 3M szalagok széles választékát kínálja a legtöbb ipari szalagcsiszológépnek megfelelően. A szélesebb szalagokat széles szalagcsiszolókhoz használják falemezek méretezéséhez vagy felületmegmunkálásához, fémlapok durván levágott széleinek elsimításához vagy szemcsés mintázat rozsdamentes acél lapokra való felviteléhez. A közepes szélességű szalagok szélcsiszolókra valók sima, keskeny felületek, pl. lemezek széleinek csiszolásához; a keskeny szalagok pedig hordozható szalagcsiszolókhoz használhatók faelemek, pl. szekrényajtók csiszolásához vagy egybecsiszolásához.

Kövessen bennünket
A fenti márkanevek a 3M bejegyzett védjegyei.
tartózkodási hely változtatása
Magyarország - magyar