• 3M™ Cubitron™ II Hookit™ 775L tépőzáras filmhordozós csiszolótárcsa, multilyukas, 125 mm, 400+
 • 3M™ Cubitron™ II Hookit™ 775L tépőzáras filmhordozós csiszolótárcsa, multilyukas, 125 mm, 400+

  3M cikkszám 7100145404
  • A forradalmian új 3M technológia gyors vágást és hosszú élettartamot biztosít
  • Akár 2x olyan gyorsan vág, mint a hagyományos csiszolóanyagok
  • Akár 4x tovább tart, mint más hagyományos csiszolóanyagok
  • A többlyukas mintázatnak köszönhetően gyorsabban eltávolítja a port, mint az 5- vagy 6-lyukas termékek
   Továbbiak
  Specifikációk
  Bevonat típusa
  Open Coat
  Csatlakoztatás típus
  Tépőzár
  Csiszolószemcse típusa
  Precíziósan formált kerámia
  Elszívással
  Igen
  Hordozó típusa
  Fólia
  Iparágak
  AOEM, Kompozit, Fémmegmunkálás, Festés-előkészítés, Szállítmányozás és nehéz berendezések, Famegmunkálás
  Ipari alszektor
  Repülőgépipar, Járműipar, Cabinetry, Coating Sanding, Custom Woodworking and Millwork, Bútor, Hajóipar, Paint Prep, Recreational Vehicles, Speciality Vehicles
  Kötés típusa
  Gyanta
  Lyukkiosztás
  500LG
  Márka
  Cubitron™ II
  Maximális percenkénti fordulatszám
  12000
  Maximális sebesség
  12000 rpm
  Number of Holes
  150
  Szemcseméret
  400+
  Termékcsalád
  Korong
  Terméksorozatok
  775L
  Típus
  Hookit Film
  Termék részletek
  • A forradalmian új 3M technológia gyors vágást és hosszú élettartamot biztosít
  • Akár 2x olyan gyorsan vág, mint a hagyományos csiszolóanyagok
  • Akár 4x tovább tart, mint más hagyományos csiszolóanyagok
  • A többlyukas mintázatnak köszönhetően gyorsabban eltávolítja a port, mint az 5- vagy 6-lyukas termékek
  • Filmhordozója javítja a szakadásállóságot, és jobban megőrzi a széleket
  • A precíz, többlyukas mintázat kiváló porelszívást eredményez

  3M™ Cubitron™ 775L csiszolókorong egy forradalmi előrelépés a csiszolási technológiában. A háromszög alakú kerámia ásványt arra tervezték hogy vágjon át a csiszolási felületen, ahelyett hogy vésné vagy "szántaná" mint a többi ásvány. Emellett a csiszoló 2x gyorsabban dolgozik és 6x tovább tart mint egy hagyományos csiszoló.

  A 3M™ Cubitron™ II Hookit™ 775L tisztító-csiszoló filmkorong szakadásállósága jobb, mint a papírkorongoké. Korongjaink akár kétszer gyorsabban csiszolnak, és akár hatszor tartósabbak, mint a hagyományos csiszolóanyagok. A többlyukas mintázatnak köszönhetően tisztító-csiszoló termékeink gyorsabban eltávolítják a port, mint az 5- vagy 6-lyukas termékek. A csiszolópapír-korongok hatékonyabban vágnak és strapabíróbbak, ha a csiszolóanyagok csiszolófelülete nem töltődik fel porral. Ennél a kialakításnál nem kell összeigazítani a lyukakat és a támasztótányért, így a korong gyorsan és egyszerűen cserélhető. A nyitott bevonatos felépítés azt jelenti, hogy a csiszolószemcsék adott távolságra vannak egymástól, ami elősegíti a por és a csiszolás közben keletkező egyéb szennyeződések eltávolítását. Ez segít megakadályozni a szemcsék csiszolóélének eltömődését. A feltöltésnek ellenálló bevonatnak köszönhetően a koronggal puhafa, festék és más olyan anyag csiszolása esetén is folytathatja a munkát, amely általában eltömítené a korongot, és így csökkentené a csiszolás hatékonyságát. Filmkorongjaink 3M precíziósan formált szemcséket tartalmaznak, amelyek háromszögletű csúcsokká alakulnak, és átvágják a fémet ahelyett, hogy csiszolnák vagy gyalulnák azt, mint a hagyományos csiszolóanyagok. Ezek a csúcsok folyamatosan élezik önmagukat, ahogy letöredeznek, ezáltal rendkívül gyors csiszolást biztosítanak. A 3M a tépőzáras Hookit korongok egész sorát kínálja olyan munkaterületekre, ahol a ragasztott hordozójú korongokra könnyen kerülhet por vagy szennyeződések. A Hookit korongok általában finomabb felületeket eredményeznek, mint a ragasztott hordozójú korongok, ezért gyakran használják őket olyan alkalmazásoknál, ahol a 3M™ Stikit™ korong túl durva lenne. Korongjaink kiválóan használhatók számos különféle alkalmazáshoz (elsősorban anyageltávolításhoz), és sokféle anyagnál hatékonyan alkalmazhatók – többek között fémeknél, kompozit anyagoknál, géles bevonatoknál és fehér fánál. A Hookit csiszolókorongok praktikusan rögzíthetők egy tépőzáras támasztótányérba (külön kapható). Egyszerűen eltávolíthatók, és újra felhasználhatók a csiszolóanyag teljes élettartama során. A porelszívás maximalizálása érdekében használja 3M Elite excenter csiszológépekkel és 3M Hookit tisztító-csiszoló korongokkal (mindkettő külön kapható).

  Kövessen bennünket
  A fenti márkanevek a 3M bejegyzett védjegyei.
  tartózkodási hely változtatása
  Magyarország - magyar