3M™ Fastbond™ 2000NF kontaktragasztó, átlátszó, 19 l

3M cikkszám UU001473410
  • Kétkomponensű, aktivált, vizes alapú kontaktragasztó
  • Azonnali tapadás és rögzítőerő kényszerszárítás nélkül.
  • Magas hőállóság és szilárdság.
  • Magas szilárdanyag-tartalom, költséghatékony ragasztási megoldás
 Továbbiak
Specifikációk
Alkalmazás
Large Surface Lamination Assembly
Environmental Considerations
California Air Resources Board, GREENGUARD® Certified, Helps contribute to LEED® credits, Low VOC, Ozone Transport Commission, SCAQMD
Heat Resistance
<230 Degree Fahrenheit
Márka
3M™
Open Time
Up to 2 hours
Solids Weight Percent (Approximate)
47 to 51 Percent
Szín
Víztiszta
Részletek
  • Kétkomponensű, aktivált, vizes alapú kontaktragasztó
  • Azonnali tapadás és rögzítőerő kényszerszárítás nélkül.
  • Magas hőállóság és szilárdság.
  • Magas szilárdanyag-tartalom, költséghatékony ragasztási megoldás
  • „Gyermekek és iskolák számára megfelelő” tanúsítvánnyal rendelkező, alacsony emissziós szintű beltéri építőanyag a GREENGUARD™ emissziós szabvány szerint.

Használja a 3M™ Scotch-Weld™ 2000NF Kontaktragasztót, ha azonnali tapadásra és kényszerszárítás nélküli rögzítőerőre van szükség. A ragasztó előnyei közé tartozik a magas hőállóság és szilárdság.

Az Ön ragasztási megoldása A 3M Fastbond 2000NF kontaktragasztó egyetlen termékkel nyújt megoldást számos ragasztási igényre. Azonnali tapadás és rögzítőerő hőkezelés és egyéb kényszerszárítás nélkül. Azért hoztuk létre ezt az erős, alacsony szagkibocsátású ragasztót, hogy a legtöbb rugalmas és merev habot, műanyag laminátot, fát, furnért, préselt fatáblát, szövetet, szálerősítésű anyagot, horganyzott acélt és számos műanyagot is egyetlen termékkel ragaszthassa. Utólagosan formázható és hőálló az erős, tartós kötés érdekében. A 3M Fastbond 2000NF kontaktragasztó több komponenst szór ki egyszerre egy külső szóró-keverő rendszer segítségével. Ez a sokoldalú ragasztó kapható kék, világos narancs és semleges színben is. Ajánlott alkalmazások Szőnyeg rögzítése Ragasztja a furnért a préselt lemezekhez Merev és rugalmas habok ragasztása Formulája minimális hatással jár A levegőminőség megóvása minden iparág számára nagy jelentőséggel bír, különösen azon műveletek esetén, ahol a nagy teljesítményű ragasztók használata mindennapos feladat. A munkahelyi feltételek lehető legnagyobb mértékű javítása és a környezet megóvása érdekében a 3M kifejlesztette a nagy szilárdságú, kifinomult formulával rendelkező ragasztóválasztékát: azonos teljesítmény, környezetbarátabb termékekkel. Folyamatosan törekszünk arra, hogy minimalizáljuk a ragasztók környezeti hatásait és maximalizáljuk teljesítményüket, ezért a 3M új megközelítést alkalmaz a legnagyobb teljesítményű ragasztók újragondolására.

Kövessen bennünket
A fenti márkanevek a 3M bejegyzett védjegyei.
tartózkodási hely változtatása
Magyarország - magyar