3M™ Littmann® Master Classic II™ fonendoszkóp 2143, lila cső, 69cm

Katalógusszám 2143
  • Az egyoldalas hallgatófej kialakítása biztos fogást és könnyű kezelhetőséget biztosít.
  • Hangolható membrán: A magas vagy alacsony frekvenciájú hangok a hallgatófejre gyakorolt kisebb vagy nagyobb nyomással hallgathatók meg.
  • A puha fülolívák kiváló hangszigetelést és kényelmes viselhetőséget biztosítanak.
  • A fejhallgató könnyedén és kényelmesen a fejmérethez igazítható. A fülcsövek szöge illeszkedik a hallójárathoz.
 Továbbiak
Specifikációk
"Két cső az egyben" megoldás
Szimpla lumen
Alkalmazás
Fizikai vizsgálat és diagnózis
Color
Lila
Csővezeték színe
Lila
Environmental claim being made
Igen
Environmental claim relates to
Product
Evidence for Claim
Self Certified
Extra füldugó
Igen
Fejhallgató alapanyag
Wide diameter aerospace alloy / Anodized aluminum
Fejhallgató kialakítás
Fényes ötvözet
Fejhallgató súly
90 g
Fejhallgató technológia
Egyoldalas
Foglalkozás
Mentős, Szakasszisztens, Ápoló, Ápoló tanuló
Füldugó típus
Puha
Hosszúság
69 cm
Jótállás
3 év
Márka
Littmann®
Membrán alapanyag
Epoxy/ üvegszál
Membrán átmérő
4,4 cm
Membrán típus
Hangolható membrán
Modell
Master Classic II™
Nettó tömeg
160 gramm
Páciens
Felnőtt
Speciális átalakító
Nem
Színcsoport
Lila
Teljesítmény
8
Termék részletek
  • Az egyoldalas hallgatófej kialakítása biztos fogást és könnyű kezelhetőséget biztosít.
  • Hangolható membrán: A magas vagy alacsony frekvenciájú hangok a hallgatófejre gyakorolt kisebb vagy nagyobb nyomással hallgathatók meg.
  • A puha fülolívák kiváló hangszigetelést és kényelmes viselhetőséget biztosítanak.
  • A fejhallgató könnyedén és kényelmesen a fejmérethez igazítható. A fülcsövek szöge illeszkedik a hallójárathoz.
  • 1-10 skálán nyolcas teljesítményt biztosít

A 3M™ Littmann® Master Classic II™ fonendoszkópok ötvözik a díjnyertes ergonómiai kialakítást és a kiváló akusztikai érzékenységet. Megbízható teljesítményt és kényelmes használatot biztosít azon szakemberek számára, akik a legjobb betegellátást kívánják nyújtani a páciensek számára.

A 3M™ Littmann® Master Classic II™ fonendoszkóp ötvözi a hangolható membrán technológia megbízható, sokoldalú akusztikai teljesítményét az egyoldalú hallgatófej hordozhatóságának kényelmével. A Master Classic II fonendoszkópot orvostanhallgatók és egészségügyi szakemberek is használják a szív-, tüdő-, és más testhangok meghallgatásához és vizsgálatához a fizikai vizsgálat és a diagnózis felállítása során. A hangolható membrán technológia - amely a 3M újítása, - lehetővé teszi az orvosok számára, hogy a különböző frekvenciájú hangokat a hallgatófej nyomáserősségének szabályozásával hallgassák meg. A kétoldalas modellekkel szemben nincs szükség a hallgatófej megfordítására és újra elhelyezésére. Ha a hallgatófejet enyhe nyomással tartja, az alacsony frekvenciájú hangokat hallhatja, míg ha kicsit jobban nyomja, a magasabb frekvenciájú hangok hallhatók. Ez az időmegtakarítás lehetővé teszi, hogy jobban odafigyelhessen a betegre, míg a harang peremgumi a beteg komfortérzetét növeli. A fejhallgató könnyen és kényelmesen a fejmérethez állítható a fülcsövek összenyomásával vagy széthúzásával. A „Snap-tight” technológiájú, puha fülolívák illeszkednek a fülhöz, kiváló hangszigetelést és kényelmes viselhetőséget biztosítva. A fülolívák szorosan illeszkednek a fülcsövek végére, és a biztonság érdekében csak jelentős erőkifejtéssel lehet őket eltávolítani. Az új generációs, rugalmas csövek megtartják formájukat és rugalmasságukat még akkor is, ha szorosan a zsebébe hajtogatja azokat. Nagyobb ellenállása a bőrön lévő olajnak és az alkoholnak hosszabb élettartamot biztosít a fonendoszkóp számára, és a foltosodás mértéke is kisebb. Az új generációs csövek természetes latexet nem tartalmaznak, az arra érzékeny egészségügyi dolgozók és betegeik érdekében. A új generációs csövek nem tartalmaznak ftalát lágyítókat az emberi egészség és a környezet védelme érdekében. Az állandó minőség biztosítása érdekében a Master Classic II fonendoszkópok az Amerikai Egyesült Államokban készülnek. Tartozékai: egy nagy, puha fülolíva, nagy merev fülolíva, valamint egy használati utasítás.

Javasolt alkalmazások

  • Diagnosztikai segédeszközként használható kardiológiai felnőtt, vagy gyermek beteg fizikális vizsgálatakor. Ideális orvostanhallgatók, asszisztensek, szakasszisztensek kezdő ápolók tanulók számára.
Kövessen bennünket
A fenti márkanevek a 3M bejegyzett védjegyei.
tartózkodási hely változtatása
Magyarország - magyar