3M™ PELTOR™ Optime™ II fültokok, 31 dB, zöld, nyakpántos, H520B-408-GQ

3M termékkód H520B-408-GQ3M cikkszám 7000039620
 • Akár 31 dB-es zajszintcsökkentés
 • Folyadék és szivacs egyedülálló keverékével töltött tömítőgyűrűk
 • A kagylókon belüli nagy tér minimalizálja a hő és nedvesség kialakulását
 • A puha és széles párnák csökkentik a fülekre ható nyomást
 Továbbiak
Specifikációk
Ajánlott iparág
Mezőgazdasági, Építés, Bányászat, Gyógyszeripar, Szállítmányozás
Fémérzékelővel kimutatható
Nem
Hallásvédelem típusa
Nyakpánt
Szabványok/jóváhagyások
CE
Terméksorozatok
Optime
Termék színe
Zöld
Terméktípus
Fültokok
Zajcsillapítás
31 Decibel
Termék részletek
 • Akár 31 dB-es zajszintcsökkentés
 • Folyadék és szivacs egyedülálló keverékével töltött tömítőgyűrűk
 • A kagylókon belüli nagy tér minimalizálja a hő és nedvesség kialakulását
 • A puha és széles párnák csökkentik a fülekre ható nyomást
 • A párnák és betétek csere higiéniai készletként kaphatók
 • A nyakpántos típus olyan felhasználók számára ajánlott, akik fej feletti pántot szeretnek viselni, vagy több olyan egyéni fej- és arcvédő eszközt használnak, amelyekhez jobban megfelel a nyakpánt

A 3M™ PELTOR™ Optime™ II fültokok innovatív, nyakpántos, akár 31 dB-es zajszintre csökkentő hallásvédő készülékek hangos, nagy igénybevétellel járó környezetekhez, többek között repterekhez és építési területekhez. Ezek a fültokok a nyak körül hordhatók, valamint folyadék és szivacs egyedülálló keverékével töltött tömítőgyűrűkkel rendelkeznek, hogy az alacsony érintkezési nyomás révén a hosszú távú használat során nagy kényelmet biztosítsanak.

Biztosítson a 3M™ PELTOR™ Optime™ II fültokokkal magas szintű hallásvédelmet, amely még a szélsőségesen alacsony frekvenciákat is tompítja. Ideálisak a hangos, nagy igénybevétellel és jelentős ipari zajjal járó környezetekhez, pl. repterekhez, építési területekhez és mezőgazdasági munkákhoz. Alternatív választási lehetőség azon felhasználóknak, akik szívesebben hordanak fejpántot. A nyakpántos típus kiegészítő egyéni védőeszközökkel együtt hordható, és mivel a nyak körül viselhetők, mindenféle nehézség nélkül sisakkal, valamint egyéb fej- és arcvédő készülékkel együtt használhatók. Fültokjaink akár 31 dB-re csökkentik a zajszintet, továbbá folyadék és szivacs egyedülálló keverékével töltött tömítőgyűrűk vannak rajtuk. A kagylókon belüli nagy tér csökkenti a hő és nedvesség kialakulását, a puha és széles párnák pedig csökkentik a fülekre ható nyomást. így kényelmesen viselhetők hosszú időn át. A higiéniai készletekben elérhető párnák és szivacsbetétek kopás vagy sérülés esetén egyszerűen cserélhetőek, ezért meghosszabbítják a termék élettartamát. Fejpántos, sisakhoz csatlakoztatható és kiválóan látható zöld színű típusban is kaphatók.

Javasolt alkalmazások

 • Hangos, nagy igénybevétellel és jelentős ipari zajjal járó környezetekhez, pl. repterekhez, építési területekhez és mezőgazdasági munkákhoz használhatóak.
Kapcsolódó termékek
Tartozék a következőkhöz:
Kövessen bennünket
A fenti márkanevek a 3M bejegyzett védjegyei.
tartózkodási hely változtatása
Magyarország - magyar