3M™ Scotch-Brite™ Roloc™ EXL XL-UR préselt korong, 6A MED, 75 mm x 6 mm

3M cikkszám 7000028469
  • Ellenáll az elkenődésnek
  • Minimalizálja a hő felgyülemlését
  • Jól alkalmazkodik az anyaghoz
  • Könnyen felszerelhető
 Továbbiak
Specifikációk
Alkalmazási terület
Blending/Deburring
Csatlakoztatás típus
TR
Csiszolószemcse típusa
Alumínium-oxid
Finomság
Közepes
Iparágak
Hajóipar, Fémmegmunkálás
Ipari alszektor
Builders Hardware, Medical Instruments, Fémgyártás, Metal Implants, Plumbing Fixtures, Turbine Engines
Legfőbb alkalmazások
Fémmegmunkálás
Lyukkiosztás
Sima
Márka
Roloc™
Maximális percenkénti fordulatszám
15100
Minőség
Better
Szükséges munkavédelem
Szemvédelem, Kézvédelem, Hallásvédelem, Légzésvédelem
Termékcsalád
Korong
Típus
Préselt Roloc™
Termék részletek
  • Ellenáll az elkenődésnek
  • Minimalizálja a hő felgyülemlését
  • Jól alkalmazkodik az anyaghoz
  • Könnyen felszerelhető
  • A '3M™ Roloc™ kiegészítőrendszerrel könnyen és egyszerűen lehet korongot cserélni többlépéses finiselési folyamatok esetén.

Préselt, nem-szövött szálszerkezete biztosítja az egyenletes szemcseeloszlást, melynek köszönhetően stabil és megbízható teljesítményt nyújt. Az EXL anyag rendkívül kemény agresszív vágási alkalmazás esetén, alkalmas a szélek és sarkok hatékony sorjázására a munkadarab károsítása nélkül.

A préselt, nem szövött szálas szerkezetnek és az egyedi szemcseeloszlásnak köszönhetően az EXL egyesített kerekünk kiszámítható, professzionális eredményt nyújt repülőgépek alkatrészén hegesztéshez kapcsolódó polírozás és sorjázás esetén, vagy számos fémfelületen, műanyagon és kompoziton történő egybecsiszolás és finiselés során. Az EXL anyag kiválasztása során a nagyobb tömörséget választott, így az agresszív vágási teljesítmény és az élek és sarkok hatékony sorjázása is lehetséges az alkatrész megrongálódása nélkül. Az alacsonyabb tömörség puha és jól alkalmazkodik például a finiselni kívánt kontúros felületekhez. A Roloc korongjai Quick Release rendszert tartalmaznak, mellyel gyors és egyszer a korongok cseréje. A Roloc korongokkal a felszerelt eszköz megzavarása nélkül lehet használni a korong szélét és felületét is. Elérhető fokozatok: finom, közepes, szemcsés. A 3M™ Roloc™ Quick Change korongjaink kisebb korongok, melyek tervezésükből kifolyólag könnyen és gyorsan rögzíthetőek egy Roloc™ korongtárcsára (megvásárolható külön) így kényelmesen lehet korongokat cserélni a különböző feladatokhoz és többlépéses finiselési folyamatokhoz. A Roloc rendszer még durva használat esetén is stabil rögzítést biztosít, és a 3M Roloc korongok egyes változatait másodpercek alatt lehet cserélni szükség szerint. A Scotch-Brite™ felületkezelő termékek kifejlesztése során a csiszolóanagokat nem szövött nejlon és szintetikus szálszerkezetű anyagokba juttattuk bele. A csiszolóanyagok kombinálásával a szál egy olyan csiszolórendszert eredményez, mely egyenletes, kiszámítható teljesítményt nyújt a termék élete során. A nyitott hálós anyag nem melegszik túl, csökkentve az elszíneződés és deformálódást. A szálak a lerakódás ellen is védenek, így a csiszoló ásványi anyagk magasabb vágási teljesítményt nyújtanak, csökkentve az eltömődés esélyét, mely tovább növeli a korong élettartamát.

Kövessen bennünket
A fenti márkanevek a 3M bejegyzett védjegyei.
tartózkodási hely változtatása
Magyarország - magyar