3M™ Scotch-Brite ™ SC-BS Surface Conditioning Konfigurálható Csiszolószalag A VFN

3M cikkszám 7100012347
  • Gyorsan csiszoló alumínium-oxid szemcsével
  • Jó flexibilitású csiszolószalag
  • Megerősített hordozóval
  • Használja tisztításhoz, finiseléshez, összecsiszoláshoz és sorjázáshoz
 Továbbiak
Specifikációk
Csiszolószemcse típusa
Alumínium-oxid
Elülső oldal színe
Kék
Finomság
Nagyon finom
Hátlap színe
Kék
Hordozó típusa
Háló szerkezetű szövet
Iparágak
Általános ipari, Hajóipar, Fémmegmunkálás, MRO, Szállítmányozás és nehéz berendezések
Ipari alszektor
Builders Hardware, Medical Instruments, Fémgyártás, Metal Implants, Plumbing Fixtures, Turbine Engines
Kötés típusa
Gyanta
Márka
Scotch-Brite™
Maximális sebesség
6500 ft/min
Termékcsalád
Öv
Termék részletek
  • Gyorsan csiszoló alumínium-oxid szemcsével
  • Jó flexibilitású csiszolószalag
  • Megerősített hordozóval
  • Használja tisztításhoz, finiseléshez, összecsiszoláshoz és sorjázáshoz
  • Agresszív csiszolás, belecsiszolás nélkül, eltávolítja a felületi tökéletlenségeket, csiszolási vonalakat, marásokat és egyéb jeleket

Scotch-Brite™ Surface Conditioning Scrim Back csiszolószalag nem-szőtt anyagát a tisztításhoz, finiseléshez, összecsiszoláshoz és sorjázási alkalmazásokhoz fejlesztették ki. Megerősített hordozóval rendelkeznek, amely rugalmas és alumínium oxid szemcsével rendelkezik.

Használja a Scotch-Brite™ felületkezelő szalagot az alacsony nyúlású alkalmazásokhoz, pl. a fémek tisztításához, egybecsiszolásához, sorjázásához és finiseléséhez. Gyantával megerősített, a munkadarab terhelését, túl mély vágását és csiszolását megakadályozó, nem-szőtt szálakból álló szalagjaink kialakítása tartósságot biztosít. Durva szemcseméretű alumínium-oxidos csiszolóanyagot használnak, amely gyorsan csiszol a szalag teljes élettartama alatt, és közben fennmarad az élek kiváló tartóssága. Minden szalag megfelel az alacsony nyúlású alkalmazásokhoz. A fémek széleinek megmunkálásához, sorjázásához és hatékony egybecsiszolásához szükséges erő és a tartósság megnövelése érdekében bevezettünk egy nejlon szerkezetbe ágyazott, szőtt (háló szerkezetű) szövetet a felületmegmunkáló termékeinkben. A nem szőtt anyag és a csiszolószemcsék együttesen ideális módszert kínálnak a kiváló felület eléréséhez vagy sorjátlanításhoz. Scotch-Brite SE felületkezelő szalagjaink durva szemcseméretű alumínium-oxid csiszolóanyagot használnak, amely gyors csiszolási sebességet és hosszú élettartamot biztosít. Ez az ásvány kemény, strapabíró csiszolóanyag, amely magától töredezve hoz létre új csiszolóéleket. Ugyanakkor a hagyományos csiszolóanyagok a használat során gyorsan kopnak. Az alumínium-oxid csiszolóanyag szilárdsága, ereje és alacsony hőképzése miatt gyorsan vág, ezáltal számos különféle anyaghoz megfelel, és ideális csiszoláshoz, finom csiszoláshoz és finiseléshez. A szalagcsiszolókat gyors csiszoláshoz és finiseléshez használják számos különféle felületen. A megmunkált anyagtól függően a csiszolótárcsák és korongok eltömődhetnek, így azok gyorsan kevésbé hatékonnyá válhatnak, miközben a szalagcsiszolók eltömődés nélkül csiszolnak tovább, mivel a csiszolószalagon lévő kis hornyok kinyílnak, ahogy átfordulnak a meghajtó kerék ívén.

Kövessen bennünket
A fenti márkanevek a 3M bejegyzett védjegyei.
tartózkodási hely változtatása
Magyarország - magyar