27 találat 
27 találat 
Intravénás beavatkozás helyére való termékek és átlátszó
 • Nő kezében gyermekkel és a jobb karjához rögzített intravénás eszközzel

  Minden, amire szüksége van a biztosításhoz és védelemhez

  Minden intravaszkuláris beavatkozási hely magában hordozza a fertőzés, elmozdulás, bőrkárosodás és egyéb komplikációk lehetőségét. Ezek a komplikációk kellemetlenek lehetnek a beteg számára és fájdalommal járhatnak, emellett elnyújthatják a kórházi tartózkodást, további kezelést és akár műtéti beavatkozást is igényelhetnek, emellett akár a halálozási rátát is növelhetik.

  A 3M tudományos módszerei lehetővé teszik egyedi innovációk kifejlesztését, mellyel Ön pontosan azt kapja, amire szüksége van az intravaszkuláris katéter védelméhez - a behelyezéstől az eltávolításig.

  Számos különböző termékünkkel könnyen kiválaszthatja a céljainak megfelelő termékeket: legyen szó kézhigiéniáról, bőrelőkészítésről és barrier védőrétegekről, rögzítőeszközökről, átlátszó kötszerekről vagy fertőtlenítő kupakról.

  Segíthetünk Önnek a figyelmes ápolás megvalósításában, a betegek védelmében és az általános biztonságban a tudományos vizsgálatok során bizonyított termékeinkkel, továbbá segíthetünk Önnek a költséges komplikációk elkerülésében és a betegek elégedettségi szintjének növelésében.


Antimikrobiális védelem

 • Az amerikai járványügyi központ (CDC) szerint az egészségügyi ellátáshoz kapcsolódó elsődleges véráramfertőzések száma az USA-ban évente 79 000.1
  A CLABSI-ból származó többletköltség akár 39 000 dollár is lehet esetenként.2*

  * Az in vitro körülmények közötti tesztelés alapján az átlátszó filmkötszer virális védőréteget képez, mely megakadályozza a 27 nm-es vagy annál nagyobb átmérőjű vírusok átjárását, amennyiben a kötszer nem szivárog és nem sérül.

  A CRBSI-t okozó mikróbák több ponton is beléphetnek a szervezetbe. Okozhatja a bőr felszínén lévő baktérium, vagy a katéternyíláson keresztülis juthat be kórokozó.3


 • 3M átlátszó kötszer CHG géllel

  Válassza a 3M™ Tegaderm™ CHG kötszereit, egy olyan I.V. kanülrögzítőt, melyben integrált antimikrobiális klórhexidin glukonátos (CHG) gélpárna segít a környezetből származó szennyező anyagok okozta fertőzések elleni védelemben.3

  A 3M™ Tegaderm™ CHG kanülrögzítőt nem a CRBSI vagy más perkután eszközhöz kapcsolódó fertőzés gyógyítására szánták, és ilyen szerepének hatékonyságát egyelőre nem támasztják alá megbízható tudományos kutatások.

 • Curos fertőtlenítő sipkák

  3M™ Curos™ Disinfecting Port Protectors

  Használjon 3M™ Curos™ fertőtlenítő kupakokat a tű nélküli és dugós (fiú) luer-csatlakozók fertőtlenítésére és védelmére. Csökkentse az esélyét annak, hogy a behelyezést követően a katéteren szennyező anyagok juthassanak be.


Kanülrögzítés

 • Kiemelkedő minőségű kanülápolást biztosítani nem egyszerű. Elvárás, hogy a kanül stabilan, biztonságosan a helyén maradjon, ne alakuljon ki nozkomiális infekció, a beteg számára a körülményekhez képest kényelmes legyen, és egyszerűen megfigyelhető legyen az érintett érszakasz.

  Az amerikai járványügyi központ (CDC) Katéterrel összefüggő véráramfertőzések megelőzése 2011-es irányelvei és az Infusion Nurses Társaság (INS) általános előírásai alapjánkatéterstabilizáló eszköz használata ajánlott minden intravaszkuláris katéterhez4,5Bakteriális és virális barrier kötszerek

 • 3M™ Tegaderm™ átlátszó filmkötszerek filmrétege nem engedi át a folyadékokat, baktériumokat és vírusokat * de átengedi a párát, oxigént és széndioxidot. A steril film hipoallergén ragasztóanyagot is tartalmaz, mely nem tartalmaz természetes gumi latexet, ennek köszönhetően tartós, hosszú életű és a teljes szúráshely, valamint környéke látható, így minimalizálva a felesleges kötszercsere szükségességét.

  A beültetett portokhoz vagy az újonnan beültetett portok bemetszésénél védje a sebzés helyét és környékét a 3M™ Tegaderm™ I.V. átlátszó filmkötszerrel ragasztóanyag-mentes ablakkal, ezzel minimálisra csökkentve a tű elmozdulásának és a ragasztóanyag és bőr érintkezésének kockázatát a kötszer eltávolításakor.

  * Az in vitro körülmények közötti tesztelés alapján az átlátszó filmkötszer virális védőréteget képez, mely megakadályozza a 27 nm-es vagy annál nagyobb átmérőjű vírusok átjárását, amennyiben a kötszer nem szivárog és nem sérül.


Bőrvédelem

 • A keringési rendszerhez való hozzáférést biztosító eszközök körül a bőr egészségének megőrzése létfontosságú a fertőzések kockázatának csökkentéséhez, a beteg kényelméhez, illetve a kanülrögzítő kezeléséhez. Bár az orvosi ragasztóanyagok okozta bőrsérülések (MARSI) számos területen vannak jelen továbbra is, nem feltétlenül elkerülhetetlen részei a betegellátásnak. A bőr integritását akkor is garantálhatjuk, ha többszöri kötszercsere szükséges. A bőr előkészítése és a megfelelő ragasztóanyagok kiválasztása az első lépés a MARSI kockázatának minimalizálásához.8


 • 3M Cavilon Barrier filmrétegek

  Bőrvédelem

  3M™ Cavilon™ NSBF védőfilm védőréteget képez a bőr és a kanülrögzítő, az eszköz vagy ragtapasz ragasztóanyaga között, ezzel csökkentve az orvosi ragasztóanyag okozta bőrsérülések (MARSI) kockázatát. Amikor egy ragasztóanyagos terméket eltávolítanak a bőrről, a bőrsejtek helyett a Cavilon NSBF filmréteg válik le.

  • Az eredeti, alkoholmentes barrier filmréteg
  • CHG kompatibilis9
  • Segít csökkenteni a bőrelváltozások kialakulási esélyét (kiütés/vörösödés, hámlás, bőrelhalás)10
  • Gyorsan szárad és nem ragad11
  • Hatása tudományosan igazolt12

 • A 3M™ sebészi ragtapaszok egy sor különböző anyagból és ragasztóanyagból álló terméket tartalmaznak, melyekből kiválaszthatja a célnak legmegfelelőbb ragtapaszt. A betegek közötti keresztfertőzések kockázatának csökkentése érdekében a 3M számos terméke elérhető egy beteg számára tervezett ragatapasz tekercsek formájában.15-17


 • Lábjegyzetek

  1. Magill SS, Edwards JR, Bamberg W, et al. Multistate Point-Prevalence Survey of Health Care–Associated Infections.  N Engl J Med 2014;370:1198-208.
  2. Marschall J, Mermel LA, Fakih M, et al. Strategies to Prevent Central Line-Associated Bloodstream Infections in Acute Care Hospitals: 2014 Update Infect Control Hosp Epidemiol 2014;35(7):753-771
  3. Mermel, LA, McCormick, RD, Springman, SR, Maki, DG. The pathogenesis and epidemiology of catheter-related infection with pulmonary artery Swan-Ganz catheters: A prospective study utilizing molecular sub-typing. American Journal of Medicine. (1991) 91; 197S-205S.
  4. Centers for Disease Control and Prevention. Guidelines for the Prevention of Intravascular Catheter-related Infections. Healthcare Infection Control (Appendix 1). Clin Infect Dis, 2011; 52(9):e162.
  5. Alexander M, et al. Infusion Nursing Standards of Practice. Journal of Infusion Nursing, (2011) Vol. 34, no 1S.
  6. Rutledge, et al. Catheter securement systems: comparison of two investigational devices to a sutureless securement device, a securement dressing, and sutures in a pig model. Intensive Care Medicine Experimental (2015) 3:24.
  7. 3M Data on file (#12858).
  8. McNichol L, Lund C, Rosen T, Gray M. Medical Adhesives and Patient Safety: State of the Science. Journal Wound Ostomy Continence Nursing. 2013; 40(4): 365-380.
  9. 3M Data on file (#005732).
  10. George M, Pal U, Guduri V, Smith G. Use of a skin protectant (3M™ Cavilon™ No Sting Barrier Film) to reduce local skin complications around PICC lines. Submitted for publication.
  11. 3M Data on file (#001563).
  12. 3M Health Care. 3M Cavilon No String Barrier Film. Clinical Evidence Summaries. 2012.
  13. Federal Register Vol 72, No. 73 Rules and regulations (73 FR 20373 4/15/2008).
  14. Hageman JC, et al. Investigation and control of vancomycin-intermediate and-resistant Staphylococcus areus: A guide for health departments and infection prevention personnel. CDC. Atlanta, GA 2006.
  15. Infection Control Today Vol 17, No. 1, Single-Patient Rolls of Medical Tapes Reduce Cross-Contamination Risk (January 2013).


Megjelenítettünk 1-24 találatot a 27 egyezés közül
Hasonlítson össze akár három terméket:
Összehasonlít
Kövessen bennünket
A fenti márkanevek a 3M bejegyzett védjegyei.
tartózkodási hely változtatása
Magyarország - magyar