találat 
Légzésvédelem

Légzésvédelem

Termékek, melyek olyan keményen dolgoznak, mint ön.


Válassza ki az ön által igényelt védelmet


Források

 • Élettartam kalkulátor

  A 3M szoftverét azért fejlesztettük, hogy segítségére legyen a 3M légzésvédők könnyebb kiválasztásában és a 3M gáz- és gőzszűrők élettartamának becslésében

  Ugorjon a szoftver oldalára

 • Út a védelemhez 4 lépéses módszerrel

  Út a védelemhez 4 lépéses módszerrel

  A megfelelő védőfelszerelés kiválasztása bonyolultnak tűnhet a számos tényező miatt, melyekre tekintettel kell lenni. A 4 lépéses módszerünkkel könnyű kiválasztani a megfelelő védelmi és kényelmi szintet.

  Első lépés

 • Az illeszkedés fontossága

  Az illeszkedés fontossága

  Van olyan munkavállalója, aki szorosan illeszkedő légzésvédőket hord (amelyek szigeteléssel illeszkednek az archoz) mint a karbantartást nem igénylő, fél-vagy teljesálarcok (azokat is beleértve, melyek egy szűrtlevegős légzésvédőhőz vannak csatlakoztatva)? Ha igen, illeszkedési teszt elvgézése szükséges.

  Ugrás a légzésvédők illeszkedési teszteléséhez


Légzésvédők a 3M-től

A légzésvédelmi védőeszközöknek mindig az adott munkakörülményekhez kell igazodniuk. Különböző légzésvédök, eltérő védelmi szintet biztosítanak. Ahhoz, hogy a kiválasztott légzésvédő megfelelő védelmet biztosítson, képesnek kell lennie arra, hogy a káros anyagoknak való kitettséget egy elfogadható szintre csökkentse. A légzésvédőknek alakalmazkodnia kell a viselőjéhez és a környezethez is, pl. megfelelően kell ileszkednie a viselőjéhez, kényelmesnek kell lennie, elég robosztusnak kell lennie az adott környezeti körülményekkhez amiben használják. Fontos továbbá a más egyéni védőeszközökkel való kompatibilitás.

Léteznek egyszer használatos és többször használatos légzésvédők. A 3M széles választéka légzésvésdelmi eszközökből lehetővé teszi a megfelelő típus kiválasztását amely megfelelően alkalmazkodik az Ön elvárásaihoz a védelem, a kényelem és a dizájn tekintetében, ahhoz hogy hatékonyan és biztonságban dolgozzon.

Kövessen bennünket
A fenti márkanevek a 3M bejegyzett védjegyei.
tartózkodási hely változtatása
Magyarország - magyar