CAD/CAM termékek

 
7 találat 
CAD/CAM termékek
7 találat 
Termék keresése 

CAD/CAM termékek

7 találat 
A digitális fogászati anyagok újszerű megoldást kínálnak a csúcs minőségű pótlások hatékony és pontos előállításához.

Digitális fogászati anyagok. A világklasszis pótlásokért.

Segítünk Önnnek a csúcs minőségű pótlások előállításában, szék mellett vagy a laboratóriumban egyaránt.

Digitális fogászati anyagokról

 • A legmodernebb digitális fogászati anyagok a 3M-től kiemelkedő technológiával teszik lehetővé az indirekt pótlások széles spektrumának előállítását: koronák, betétek, onlay-k, hidak és héjak. A székmelletti és laboratóriumi digitális anyagaink és berendezéseink - ide értve az új 3M™ Lava™ Plus Zirconiát, amit tartós, természetes megjelenésű pótlások számára hoztunk létre - erős, magas minőségű, esztétikus pótlások elkészítését teszik lehetővé.

Megbízható anyagok, amik megkönnyítik az Ön munkáját

 • Szék melletti digitális fogászati anyagok.

  Nézze meg, hogy győzheti meg Ön is a pácienseit a szék melletti pótlásainkkal, melyek egyszerre élethűek és tartósak. Ezen felül a digitális fogászati anyagainkat hatékonyságra terveztük, hogy segítsünk Önnek tartani az iramot a napi hajtásban.

 • Laboratóriumi digitális fogászati anyagok

  Nézze meg, hogyan segítünk Önnek csúcsminőségű pótlásokat előállítani, és fokozni a hatékonyságot. Digitális fogászati anyagaink valamennyi nyitott rendszerben működő faragóegységben használhatóak - és segítenek Önnek egy nap minél több tagot elkészítni .


Kiemelt digitális fogászati termékek

 • 3M™ Lava™ Plus High Translucency Zirconia

  A csúcs minőségű, teljes kontúr cirkon pótlások kitűnő színhűséget, magas transzlucenciát, és utófestést tesz lehetővé. Monolit teljes kontúr részleges, vagy teljes héj pótlások.

 • 3M™ Lava™ Ultimate Restorative

  Az első rezin nanokerámia anyag - ez a pótlás egyszerre kínálja a legjobbat mindkét világban: ellenáll a lepattanásnak és akopásnak, miközben megőrzi fényes polírozottságát. Onlayekhez, betétekhez, héjakhoz.

Video könyvtár


Kapcsolódó termékek

 • 3M™ RelyX™ Cements

  Érjen el erős, megbízható kötést a pótlások megbízható és hosszútávú rögzítéséért. Kérje ingyenes cementválasztó útmutatónkat.

 • 3M Polyether and VPS Impression Materials lenyomatanyagok

  A 3M fogászati lenyomataynagok leegyszerűsítik az indirekt pótlások készítését, minden eddiginél könnyebbé téve a precíz, pontosan illeszkedő pótlások készítését. Poliéter és A szilikon lenyomatanyagainkat úgy terveztük, hogy még sikeresebbé tegye az Ön munkáját a mindennapi korona és híd pótlásoknál éppen úgy, mint a bonyolultabb eseteknél.


Megjelenítettünk 1-7 találatot a 7 egyezés közül
Hasonlítson össze akár három terméket:
Összehasonlít
Kövessen bennünket
A fenti márkanevek a 3M bejegyzett védjegyei.
tartózkodási hely változtatása
Magyarország - magyar