1. 3M Littmann fonendoszkópok
 2. Előnyeink
 3. CORE digitális fonendoszkóp
Videobanner - vágja át a zajt - Littmann® CORE digitális fonendoszkóp

Bemutatjuk az új 3M™ Littmann® CORE digitális fonendoszkópot

 • Bemutatjuk eddigi legfejlettebb fonendoszkópunkat, amely akár 40-szeres hangerősítést (csúcsfrekvencián az analóg üzemmódhoz képest), aktív zajszűrést, valamint "in-app" ú.n. alkalmazás közbeni hanghullám-vizualizációt tesz lehetővé. Emellett sok más rendkívül hatékony funkcióval láttuk el, amelyek segítségével tisztább képet kaphat a beteg egészségügyi állapotáról. Most minden eddiginél jobban, kényelmesebben és magabiztosabban hallgatózhat a 3M™ Littmann® CORE digitális fonendoszkóp segítségével.


Termékjellemzők

3M™ Littmann® CORE digitális fonendoszkóp

Vásároljon most

A kényelmes kialakításnak és a nagy teljesítményű digitális technológiához párosuló kiváló akusztikai jellemzőknek köszönhetően az eszköz több, mint egy fonendoszkóp. Teljesen megváltoztatja a hallgatózást. Váltson az új 3M™ Littmann® CORE digitális fonendoszkópra.

 • Közelkép a mellkas hallgatásáról
  Akár 40-szeres hangerősítés

  A kiváló akusztikai jellemzőkkel rendelkező kardiológiai fonendoszkóp a 40-szeres hangerősítéssel még hatékonyabb hallgatózást tesz lehetővé (csúcsfrekvencián az analóg üzemmódhoz képest). A halkabb hangok is könnyedén kivehetők, így még könnyebben diagnosztizálhatja betegeit.

  Vásároljon most

 • Egy orvos tüdőhangokat hallgat
  Aktív zajszűrés

  Az aktív zajszűrés kiszűri a hektikus környezetekben gyakran előforduló zavaró hangokat. Csökkenti a háttérben lévő, nem kívánatos hangokat, így Ön a fontos dolgokra összpontosíthat: a betegre és a testhangokra.

  Vásároljon most

 • Közelkép egy orvosról, a fülében fonendoszkóppal
  Puha szigetelésű fülolivák

  A szoros és puhán szigetelő fülolivák belesimulnak a fülbe, és kiváló hangszigetelést valamint kényelmes illeszkedést tesznek lehetővé. Ennek köszönhetően tehát kényelmesen és magabiztosan hallgatózhat.

  Vásároljon most

 • Egy férfi mellkasához 3M Littmann CORE digitális fonendoszkópot tartó orvos
  Többfajta hallgatózási üzemmód

  Igényeinek megfelelően egy gomb segítségével gyorsan váltogathat az analóg és az erősített hallgatózási üzemmódok között. Emellett a két hangolható membrán (felnőtt és gyermek) segítségével az alacsony és a magas frekvenciájú hangokat is hallgathatja – mindezt a hallgatófej áthelyezése nélkül.

  Vásároljon most

 • Egy orvos, aki a táblagépen mutatja egy férfinak az alkalmazást, a nyakában pedig egy fonendoszkóp látható
  Az Eko szoftverhez csatlakoztatható

  A Bluetooth® vezeték nélküli csatlakozásnak köszönhetően a 3M™ Littmann® CORE digitális fonendoszkóp számos különféle mobilkészülékhez is csatlakoztatható, így egy gombnyomással vizualizálhatja, rögzítheti és mentheti az adatokat.

  Vásároljon most

 • Egy fiú mellkasát hallgató orvos, aki a vizsgálat során a telefonját nézi
  A kényelmet szem előtt tartva tervezték

  A füljárathoz való megfelelő illeszkedést biztosító szögletes fejhallgatónak és a bármelyik irányból tartható hallgatófejnek köszönhetően a 3M™ Littmann® CORE digitális fonendoszkóp kényelmes viselet a beteg vizsgálata közben.

  Vásároljon most


 • 3M Littmann CORE digitális fonendoszkóp, csatlakoztatva a telefon Eko szoftveréhez

  Fotózás. Elemzés. Megosztás.

  A vezeték nélküli csatlakozás segítségével most még többre lehet képes. Az FDA által jóváhagyott 3M™ Littmann® CORE digitális fonendoszkóp az Eko szoftverrel rendelkező iOS és Android készülékekkel kompatibilis, így 15, 30, 60 vagy akár 120 másodperces felvételek mentésére és annotálására is lehetőséget biztosít egy biztonságos irányítópulton keresztül – mindezt a HIPAA (az egészségbiztosítók hordozhatóságról és felelősségre vonhatóságról szóló határozata) követelményeinek megfelelően. Hozzon létre egy könyvtárat a szívhangok számára a betegség alakulásának követése vagy oktatási célokból, vagy ossza is meg a felvételeket biztonságosan a munkatársaival. Emellett az Eko Mesterséges Intelligencia használata segítséget nyújt a szívzörejek kiszűrésében (előfizetés szükséges, csak az Egyesült Államokban érhető el).

KÖVESSE A 3M™ LITTMANN® MÁRKÁT
A Bluetooth a Bluetooth SIG bejegyzett védjegye. A Java az Oracle bejegyzett védjegye.
tartózkodási hely változtatása
Magyarország - magyar