1. 3M Magyarország
  2. 3M Bányászat, Olaj- és Gázipar

3M Bányászat, Olaj- és Gázipar

Finomító és vegyi üzem
Mélyre ásunk, hogy feltárjuk a módszereket, amelyekkel a csúcson maradhat.
Tekintse meg Bányászati, olaj- és gázipari termékeinket

Bányászat, Olaj- és Gázipar

Növeljük a termelékenységet és megóvjuk vállalatát, hogy versenytársai előtt járjon.

Tudjuk milyen dolgozni nehéz körülmények között, barátságtalan, elszigetelt területeken. Az ásványi anyagok kitermelése a DNS-ünkben van. Kiterjedt iparági ismereteinket és nehezen megszerzett szakértelmünket használjuk arra, hogy számos innovatív megoldásunkkal gyorsítsuk fel a fejlődést.


Produkty pro těžbu, ropu a plyn

Zobrazit všechny produkty pro těžbu, ropu a plyn

 

  • Növeljük a termelékenységet és megóvjuk vállalatát, hogy versenytársai előtt járjon.

    Tudjuk milyen dolgozni nehéz körülmények között, barátságtalan, elszigetelt területeken. Az ásványi anyagok kitermelése a DNS-ünkben van. Nevünk második "M"-je a bányászatra utal („mining”). Kiterjedt iparági ismereteinket és nehezen megszerzett szakértelmünket használjuk arra, hogy számos innovatív megoldásunkkal gyorsítsuk fel a fejlődést. Első kézből származó tudásunk segít olyan termékek és szolgáltatások kifejlesztésében, amelyek még hosszú évekig védik az eszközeit, alkalmazottait, nyereségét és környezetét. Mikroszkopikus üveggyöngy adalékanyagaink olyan erőssé teszik a polimerhabokat, hogy azok kiállják a mélytengeri olajkitermelésben jellemző jellemző hatalmas nyomást. Nagy fényvisszavető képességű anyagaink viselőjük láthatóságát növelik rossz fényviszonyok között. Amin gázszűrő rendszereink növelik a hatékonyságot, miközben óvják feldolgozóberendezéseit és csökkentik a karbantartási költségeket. Elérkezett a bányászat, olaj- és gázipar új korszaka, a 3M pedig segít Önnek az élvonalban maradni.

 

A 3M bányászati, olaj- és gázipari termékeiről

 

  • A 3M szakértelme hajtóerőt biztosít az iparágnak. Bányászati vállalatként kezdtük több mint 100 évvel ezelőtt. Ma a kitermelés, szállítás, termelés és biztonság területén szerzett szakértelmünk lehetővé teszi, hogy megoldásokat kínáljunk ügyfeleink számára élvonalbeli bányászati, olaj- és gázipari tevékenységeikhez, szerte a világon. Mindegy, hogy munkahelyi biztonságról, repesztéses eljárásokról, fúrásról vagy petrolkémiai finomítási technológiákról van szó, a 3M-mel kihozhatja a legtöbbet erőforrásaiból.