A 3M™ Novec™ termékekről

 • A 3M-nél a tudományt mindig arra használjuk, hogy a mindennapi életünket támogassuk, fejlesszük. Ügyelünk arra, hogy az általunk használt termékek során védjük a dolgozók testi épségét, egészségét és a környezetünket is óvjuk. Az elektronikai üzletágban olyan megoldások után kutatunk, amik hatékonyabbá teszik üzletét. A Novec folyadékok tisztítanak, hűtenek vagy védőbevonatokat képezneka felületen - mindezt minimális környezeti hatással.

Megvilágított városi épületek lila égbolttal

Intelligens. Biztonságos. Fenntartható.

Kompromisszumok nélküli teljesítmény

Termékeinket a vevőinknek alkotjuk. Nem kötünk kompromisszuomot sem a teljesítményben, sem pedig a biztonságban. A fejlesztésekbe éppen ezért mindig szakértőkkel dolgozunk együtt. Ha a Novec termékek mellett dönt, nem kell a minőség és a biztonság között választania.

 • Kutató biztonsági szemüvegben, 3D-s molekulát vizsgálva
  Intelligens

  Olyan sokoldalú termékkínálatot fejlesztettünk ki, amely megfelel a legnagyobb kihívásoknak, alkalmazásoknak is, miközben pozitívan befolyásolja üzleti tevékenységét.

 • Tudósok laboratóriumi kísérletek közben
  Biztonságos

  Az általunk gyártott termékekért vállaljuk a felelősséget, folyamatosan a legmagasabb minőségre és biztonságra törekszünk.

 • Sydney városi panoráma az óceán felől
  Fenntartható

  Hagyjuk a Földet olyan állapotban, ahogy mi is örököltük. Mindig válasszunk olyan megoldást, ami nem tesz kárt. A Novec folyadékainknak zéró az ózonkárosító potenciálja és szinte elhanyagolható a globális felmelegedési tényezője is. Éppen ezért a szabályozási szigorítások alá nem került és nem is kerül a közeljövőben.


3M Novec alkalmazások és termékek3M Novec hírek és újdonságok

Az összes téma és hír megtekintése

Nyerjen betekintés a felkészülési folyamatokba és szakértőink hozzászólásaiba, az Önnek fontos témában, mint a tűzoltás, oldószeres tisztítás, hordozó folyadékok és kenőanyag lerakódás eltávolításban, valamint az elektronikus bevonatolásban. Legyen jól informált a legújabb fejlesztések terén, feliratkozása által.

 • november 08, 2021

  Novec 1230 tűzvédelmi tanúsítvány

  A frissített Novec 1230 megfelelősségi tanusítvány bizonyítja, hogy a Novec 1230 továbbra is megfelel a MSZ EN 15004-2:2021 szabvány követelményeinek.

  november 08, 2021 Novec 1230 tűzvédelmi tanúsítvány Novec 1230 tűzvédelmi tanúsítvány
 • november 05, 2021

  Webinar: Museum and Cultural Heritage Fire Protection

  Join us on November 30th 2021 to find out how your museum can benefit from 3M™ Novec™ 1230 Fire Protection Fluid. Support you organization's long-term mission in terms of sustainability, caring for visitors and the community, and protecting exhibits and artifacts from a range of foreseeable risks to the collection.

   

  november 05, 2021 Webinar: Museum and Cultural Heritage Fire Protection Webinar: Museum and Cultural Heritage Fire Protection
 • október 30, 2021

  Webinar: Smart Heat Transfer fluid solutions for today's electronics, low temperature applications and power plants

  Join us on November 16th 2021 to find out how 3M Novec can be used as working fluids for heat transfer in a wide range of applications including cold storage, power electronics and avionics.

  október 30, 2021 Webinar: Smart Heat Transfer fluid solutions for today's electronics, low temperature applications and power plants Webinar: Smart Heat Transfer fluid solutions for today's electronics, low temperature applications and power plants
 • Protection of Automotive Electronics using 3M Novec Electronic Grade Coatings

  Our webinar discover how to protect sensitive automotive electronics from moisture, sulphur, pollution and grime. You’ll gain an understanding of what the coating looks like as well as its performance and durability in challenging environments on October 7th at 10.30 am. Regsiter today!

  Protection of Automotive Electronics using 3M Novec Electronic Grade Coatings Protection of Automotive Electronics using 3M Novec Electronic Grade Coatings

3M Novec hírek és újdonságok

Az összes téma és hír megtekintése

Nyerjen betekintés a felkészülési folyamatokba és szakértőink hozzászólásaiba, az Önnek fontos témában, mint a tűzoltás, oldószeres tisztítás, hordozó folyadékok és kenőanyag lerakódás eltávolításban, valamint az elektronikus bevonatolásban. Legyen jól informált a legújabb fejlesztések terén, feliratkozása által.


Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha többet szeretne megtudni a 3M Novec termékekről

Csapatunk szívesen áll rendelkezésére!