A 3M™ Novec™ termékekről

 • A 3M-nél a tudományt mindig arra használjuk, hogy a mindennapi életünket támogassuk, fejlesszük. Ügyelünk arra, hogy az általunk használt termékek során védjük a dolgozók testi épségét, egészségét és a környezetünket is óvjuk. Az elektronikai üzletágban olyan megoldások után kutatunk, amik hatékonyabbá teszik üzletét. A Novec folyadékok tisztítanak, hűtenek vagy védőbevonatokat képezneka felületen - mindezt minimális környezeti hatással.

Megvilágított városi épületek lila égbolttal

Intelligens. Biztonságos. Fenntartható.

Kompromisszumok nélküli teljesítmény

Termékeinket a vevőinknek alkotjuk. Nem kötünk kompromisszuomot sem a teljesítményben, sem pedig a biztonságban. A fejlesztésekbe éppen ezért mindig szakértőkkel dolgozunk együtt. Ha a Novec termékek mellett dönt, nem kell a minőség és a biztonság között választania.

 • Kutató biztonsági szemüvegben, 3D-s molekulát vizsgálva
  Intelligens

  Olyan sokoldalú termékkínálatot fejlesztettünk ki, amely megfelel a legnagyobb kihívásoknak, alkalmazásoknak is, miközben pozitívan befolyásolja üzleti tevékenységét.

 • Tudósok laboratóriumi kísérletek közben
  Biztonságos

  Az általunk gyártott termékekért vállaljuk a felelősséget, folyamatosan a legmagasabb minőségre és biztonságra törekszünk.

 • Sydney városi panoráma az óceán felől
  Fenntartható

  Hagyjuk a Földet olyan állapotban, ahogy mi is örököltük. Mindig válasszunk olyan megoldást, ami nem tesz kárt. A Novec folyadékainknak zéró az ózonkárosító potenciálja és szinte elhanyagolható a globális felmelegedési tényezője is. Éppen ezért a szabályozási szigorítások alá nem került és nem is kerül a közeljövőben.


3M Novec alkalmazások és termékek3M Novec hírek és újdonságok

Az összes téma és hír megtekintése

Nyerjen betekintés a felkészülési folyamatokba és szakértőink hozzászólásaiba, az Önnek fontos témában, mint a tűzoltás, oldószeres tisztítás, hordozó folyadékok és kenőanyag lerakódás eltávolításban, valamint az elektronikus bevonatolásban. Legyen jól informált a legújabb fejlesztések terén, feliratkozása által.

 • Protection of Automotive Electronics using 3M Novec Electronic Grade Coatings

  Our webinar discover how to protect sensitive automotive electronics from moisture, sulphur, pollution and grime. You’ll gain an understanding of what the coating looks like as well as its performance and durability in challenging environments on October 7th at 10.30 am. Regsiter today!

  Protection of Automotive Electronics using 3M Novec Electronic Grade Coatings Protection of Automotive Electronics using 3M Novec Electronic Grade Coatings
 • Cost effective cleaning for the Automotive Industry with 3M Novec

  You can learn about the technical and economic advantages of cleaning with 3M™ Novec™ Engineered Fluids in the Automotive Industry in our webinar on September 21st at 10.30 am. Register today!

  Cost effective cleaning for the Automotive Industry with 3M Novec Cost effective cleaning for the Automotive Industry with 3M Novec
 • Webinar: Protection of control electronics in harsh environments

  ​Join our webinar on June 30th to discover how to protect sensitive electronics. You’ll gain an understanding of what the coating looks like as well as its performance and durability in challenging environments.

  Webinar: Protection of control electronics in harsh environments Webinar: Protection of control electronics in harsh environments
 • Webinar: Reliable and Sustainable Heat Transfer Fluid solutions

  Join our live webinar on 8 June 2021 to see how 3M can be used as working fluids for heat transfer in cold storage, freeze drying of pharmaceutical production equipment.

3M Novec hírek és újdonságok

Az összes téma és hír megtekintése

Nyerjen betekintés a felkészülési folyamatokba és szakértőink hozzászólásaiba, az Önnek fontos témában, mint a tűzoltás, oldószeres tisztítás, hordozó folyadékok és kenőanyag lerakódás eltávolításban, valamint az elektronikus bevonatolásban. Legyen jól informált a legújabb fejlesztések terén, feliratkozása által.


Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha többet szeretne megtudni a 3M Novec termékekről

Csapatunk szívesen áll rendelkezésére!