Oldószeres tisztítás és kenőanyag felhordás

Az összes termék megtekintése

Amikor bevonókat, tisztítókat és kenőanyagokata választunk, óriási különbséget jelenthet a megfelelő oldószer használata. Akár egy új készítményről van szó vagy egy n-propyl bromide (nPB), trichloroethylene (TCE), hydrofluorocarbons (HFC), hydrochlorofluorocarbons (HCFC) helyettesítőjéről, a választott folyadék teljesítménye és minősége markánsan befolyásolhatja a végső terméket.

A 3M megérti, hogy időnként nagy kihívás lehet megtalálni az optimális megoldást a készítményeihez. Azt gondolná az ember, hogy mindenképp áldozni kell a biztonság vagy a fenntarthatóság oltárán, vagy netán mindkettőn. A 3M™ Novec™ folyadékok szabadalmazott, biztonságos és fenntartható oldószerek, alkalmazásuknál nincs kompromisszum.

Átlátszó kék folyadék hullámokkal a felszínen, fehér alapon

Csak a teljesítmény, semmi kompromisszum.

Novec folyadékok kulcsfontosságú alkalmazásokhoz

 • Az automata szórásos bevonógép fúvókájának vége a Novec elektromos bevonattal permetezve
  Bevonat készítés és hígítás

  Nyújtson megfelelő teljesítményt, eleget téve ügyfelei igényeinek, beleértve az érintő képernyőt, ami összeköti őket az eszközeikkel és a belső alkatrészekkel, melyek lehetővé teszik az eszköz működését. A 3M folyadékai lehetővé teszik Önnek, hogy képernyő bevonatokat és elektronikai bevonatokat fejlesszen, mialatt eléri céljait és teljesítménnyel kapcsolatos elváráseit.

 • Dolgozók ellenőrzik a készletet az oldószereket tároló helyiségben
  Ipari vegyi tisztító készítmények

  Az ipari tisztítással foglalkozó ügyfelek általában szigorú elvárásokkal rendelkeznek a teljesítménnyel , biztonsággal és szabályozásokkal kapcsolatban. Ha tisztító rendszereikhez 3M Novec folyadékokat alkalmaz, könnyen megtalálhatja az anyagok kompatibilitására vonatkozó pontos specifikációkat, hatékonyságot és a dolgozókra vonatkozó biztonsági követelményeket.

 • Közelkép a titán és az acél űrtechnikai alkatrészekről és a fogaskerekekről, amelyek megfelelő kenést igényelnek a megfelelő működéshez
  Kenőanyag lerakódás eltávolítása

  A manapság használatos összetett mechanizmusok gondosan megmunkált alkatrészei rendkívül precíz kapcsolódást igényelnek - ami viszont hatékony kenőanyag felhordást igényel. Kifejlesztettük Önnek a megfelelő arányú anyagot, mely oldható, alacsony felületi feszültséggel és viszkozitással rendelkezik és egyenletes bevonást eredményez.

 • Gyógyszeripari mérnök légzésvédővel, biztonsági szemüveggel, hajhálóval és kesztyűkkel védve, miközben vegyi anyagokat vizsgál
  Szilikon bevonatolás

  Az orvosi segédeszközök gyártását, melyek életet mentenek, rendkívül szigorú szabályok övezik. Ha szilikon bevonatolást készít orvosi vagy egyéb alkalmazásokra, a 3M Novec folyadékok képességeiben megbízhat.


Nincs kompromisszum, csak eredmény.

Böngéssze az Intelligens, biztonságos, fenntartható oldalunkat

A Novec folyadékok kimagasló kombinációi a jo teljesítményű, biztonságos és környezet kímélő anyagoknak, melyek egyedülálló megoldásokat nyújtanak ügyfeleiknek.

Intelligens
A Novec folyadékok széles forráspontskálával rendelkeznek, nem gyúlékonyak és alacsony felületi feszültséggel és viszkozitással rendelkeznek az egyenletes bevonás érdekében..

Biztonságos
A 3M Novec folyadékok biztonságosabb alternatívát nyújtanak az n-propyl bromid (nPB) éa a trikloroetilén (TCE) helyett. Amellett, hogy alacsony toxicitásúak és nagy biztonsági tartalékkal rendelkeznek használat közben, a Novec folyadékok nem gyúlékonyak.

Fenntartható
A Novec folyadékokat nem fenyegeti radikális szabályozás, a többi konvencionális oldószerekkel ellentétben, mint az n-propyl bromid (nPB), hydroklorofluorokarbonok (HCFC-225) és hydrofluorokarbonok (HFCs). Ez utóbbiak használata többnyire már be van tiltva Európában, vagy rendkívüli szabályozás vonatkozik rájuk.


Miért a 3M Novec?

Mi rendelkezünk azzal a tudással, tapasztalattal és a megoldással, amely Ön sikerének kulcsa

 • 3M kutatók vizsgálják a 3M™ Novec™  elektronikai bevonatok koptató tesztjeinek eredményeit egy laborban

  Egyedülálló kémiai megoldások
  3M Novec folyadékok szabadalmaztatott 3M kémiai megoldások. Ezek az egyedülálló, alacsony globális felmelegedési potenciállal rendelkező (GWP) anyagok, olyan fizikai tulajdonságokkal bírnak, melyek ideális megoldássá teszik őket a legigényesebb oldószer és kenőanyag alkalmazások terén.

  Globális térhódítás és tapasztalat
  Termékeink és technológiánk világszerte jelen vannak, így Önt is képesek vagyunk bárhol támogatni.

  Elérhető szakértelem
  Embereink segítenek kifejleszteni a tökéletes terméket, mellyel felgyorsíthatja vállalkozását. Közvetlen együttműködésünk eredményeként segítünk megoldani egyedülálló kéréseit és megvalósítani elképzeléseit.

  Minták
  Tegye próbára termékeinket! Termékeinket kiterjedt dokumentációval látjuk el, melyek segítségével egyszerűbb a kialakítani az új renszert.

  Gyártási tapasztalat és minőségi előírások
  Múltunk és szakmai hozzáértésünk segít abban, hogy megértsük az Ön különleges igényeit.


Alkalmazkodunk a formálódó kihívásokhoz

 • 3 fehér csepp szimbolizálja az oldhatóságot
  Oldhatóság

  A folyadékok széleskörű választéka lehetővé teszi a szabad kialakítást, beleértve a hídrokarbonokat és flourokarbonokat is.

 • A két, egyensúlyban lévő lila golyó szimbolizálja a stabilitást
  Stabilitás

  Állandó teljesítmény és a tulajdonságok változásának alacsony valószínűsége tárolás és szállítás közben

 • A két kémcső szimbolizálja a kompatibilitást
  Anyag kompatibilitás

  Kompatibilis a fémekkel és a legtöbb műanyaggal, elasztomerrel.

 • A 3 hullámos vonal egymás felett jelképezi a felületi feszültséget és viszkozitást
  Alacsony felületi feszültség és viszkozitás

  Javított nedvesítő tulajdonság és könnyű permetezés az egységes fedés érdekében.

 • Fehér hőmérő ikon szimbolizálja a forráspontot
  Széles forráspontskála

  Ellenőrzött lecsepegési és száradási idő.

 • Lila tűz ikon áthúzva mutatja, hogy a termék nem gyúlékony
  Közömbösítés

  Gondosan kialakított választékunk segít inertálni a gyúlékony folyadékokat és biztonságosabb munkakörülményeket teremt.

 • A 4 irányba mutató nyíl a sokoldalúságot jelzi
  Sokoldalúság

  Kiváló egyensúly a teljesítmény, az anyag kompatibilitás, a biztonság és a környezetre gyakorolt hatása között.


Kiemelt erőforrások és eszközök bevonatoláshoz, tisztításhoz és és kenőanyag-készítményekhez.

Dokumentumtár

Engedje meg, hogy válaszoljunk kérdéseire a Novec folyadékokkal kapcsolatban

A 3M Novec több mint egy termékvonal - egy csapat, ahol a központban a szenvedély áll a problémák megoldása iránt. Szeretne többet megtudni a 3M Novec folyadékokról? Rendelkezésére állunk kérdései megválaszolása esetén vagy szakmai támogatás esetén is. Szeretné látni, hogy mire képesek termékeink, mielőtt döntene? Teszteljük le együtt!