Novec oldószeres tisztítás és gőzöléses zsírtalanítás

Az összes termék megtekintése
 • A precíziós tisztítás és gőzölés megfelelő folyamatának kiválasztása nem is olyan egyszerű feladat, a választásunk sok mindenre kihat a későbbiekben, megmutatja a minőség és biztonság,a környezetünk védelme iránti elköteleződésünket.

  A fejlesztés korábban olyan kémiai módszerrel indul, amely optimalizálja az összes értéket. Azok a gyártók, akik áramköri tisztítót, elektromos motoros zsírtalanítót vagy más precíziós alkatrész tisztítót igényelnek, a teljesítmény kritikus - ugyanúgy a dolgozók biztonsága is. Az új előírások, a szigorúbb szabályozások és a fenntarthatósági kezdeményezések új szempontot nyújtanak a kiválasztáshoz és olyan alternatívák felé mozdítanak, amik a triklór-etilént (TCE), az n-propil-bromidot (nPB), a fluorozott szénhidrogéneket és a hidroklórfluor-szénhidrogéneket helyettesítik. Ennek megfelelve olyan 3M ™ Novec ™ folyadékokat fejlesztettünk ki, amik megfelelnek az oldószeres tisztítás és a gőzöléses folyamat elvárásának, miközben védik a felhasználókat és a környezetet is.

Tisztán, kompromisszum nélkül

Tisztán, kompromisszum nélkül

Az intelligens és biztonságos tisztítás érdekében

Az oldószeres tisztító, amelyet választ, hatással lesz dolgozói életére, egészségére. Ezek védelme nem csak törvény által elvárt, hanem az egymás iránti gondoskodásból fakad, amely a legtöbb szervezet egyik alapköve. Nyilvánítsa ki elköteleződését, hogy a 3M Novec folyadékokat választja oldószeres tisztítás és gőzöléses zsíroldás esetén és mi biztosítjuk az alacsony toxicitást, a tűzzel szembeni ellenállást, és a magas bizonsági tartalékokat.

Oldószeres tisztítás és gőzöléses zsíroldás ismertetőlap letöltéseArrow

 • Hasznája a Novec termékeket az n-propyl bromid (nPB), Methylene Chloride vagy Perchloroethylene helyett
  Hasznája a Novec termékeket az n-propyl bromid (nPB), Methylene Chloride vagy Perchloroethylene helyett

  A jelentős toxicitás problémák mellett és az n-propyl bromide ( nPB vagy 1-PB), Methylene Chloride és Perchloroethylene (Perc) használatára vontakozó megnövekedett szabályozási kritériumok által, rengeteg mérnök keresi a biztonságosabb alternatívát, ami teljesítményben sem marad alul.

  Ezeket nyújtják a 3M Novec folyadékok:

  • nagyobb biztonsági tartalék a dolgozók részére
  • javított tisztító teljesítmény
  • alacsony károsító hatás a környezetre
 • Novec termék alkalmazása trichloroethylene (TCE) helyett
  Novec termék alkalmazása trichloroethylene (TCE) helyett

  A gondos gyártók aggodalmukat fejezik ki a trichloroethylene (TCE) állandó használatával kapcsolatban, hisz az anyag kettes kategóriájú karcinogénnek számít. Ha keresi a TCE helyettesítőjét, hogy dolgozói egészségét védje, de nem szeretne a teljesítményből engedni, a 3M™ Novec™ folyadék lehet a megoldás az Ön számára.

  A 3M Novec folyadékok:

  • használatára nem vonatkoznak szabályozási tilalmak és korlátozások
  • nagyobb biztonsági tartalékkal rendelkeznek a dolgozó szempontjából
  • magas teljesítményt nyújtanak, karbantartásuk egyszerű
  • csekély hatásuk van a környezetre
 • Kép a bolygónkról, naplementében
  Novec termék alkalmazása hydrofluorocarbons (HFCs) helyett

  Az F-Gáz szabályozás ma, 2006-os bevezetése, majd 2014-ben történt módosítását követően, jól megalapozott módon csökkenti az üvegház hatású, fluortartalmú anyagok kibocsátását, mint például a HFC származékok.

  Szerencsére jól megtervezett alternatívák állnak rendelkezésükre a vállalatoknak az alacsony globális felmelegedési potenciállal rendelkező anyagokra való váltás alkalmával.

  A 3M Novec folyadékok:

  • használatára nem vonatkoznak szabályozási tilalmak és korlátozások
  • alacsony károsító hatással vannak a környezetre (ODP nulla értékű és alacsony GWP)
  • nagy biztonsági tartalékkal rendelkeznek
 • Erős választás, vizes tisztításra
  Erős választás, vizes tisztításra

  A vizes tisztító rendszerek használata jóval nagyobb előnyt jelent a környezetünk szempontjából, mint az elavult ózonkárosító rendszerek alkalmazása.A 3M Novec folyadékok az új technológia és a fenntarthatóbb tisztító megoldásokat ötvözi, ezáltal nyerhetnek a gyártók üzleti előnyt, anélkül, hogy összetettebb és energetikailag megterhelőbb megoldásokat alkalmaznának.

  A 3M Novec folyadékok előnyei:

  • fejlett tisztító teljesítmény
  • rövidebb tisztító és száradó idő
  • alacsonyabb előállítási költségek
  • csökkent energia fogyasztás
  • kismértékű károsító hatás a környezetre

Ossza meg velünk tisztítással kapcsolatos kihívásait!

 • Közeli egy fehér oszlopos épületről
  Szabályzati megfelelés

  Mialatt mi kutatjuk a megoldást egy jobb és egészségesebb jövő megépítésére, a munkabiztonsági és környezetvédelmi szabályok pedig rendre változnak. A növekvő igény által, hogy megfelelő alternatívát találjunk olyan anyagokra, mint az n-propyl-bromide (nPB), trichloroethylene (TCE), hydrofluorocarbons (HFCs), Methylene Chloride és Perchloroethylene (Perc), egyre több mérnök kutatja a biztonságosabb és fenntarthatóbb tisztító eszközöket, mint a 3M™ Novec™ folyadékok.

 • Javítjuk a tisztítás
  Hatékonyság növelése

  Az ön megítélése függ a tisztító folyamattól is, melyet alkalmaz. Ha teljesítménye csökken, jelenlegi tisztító megoldása miatt vagy terméke új alkalmazást igényel, fontolja meg a 3M Novec folyadékok lehetőségét. A Novec folyadékok kiemelkedő teljesítményt nyújtanak nyomtatott áramkörös lapok tisztításánál, továbbá orvosi és elektronikai alkatrészek tisztításánál és vágóolajok eltávolításánál.

 • Magas zöld fű, élénk kék színű égbolt felhőkkel és napsütéssel
  A fenntarthatóság támogatása

  A fenntartható 3M Novec tisztító és gőzöléses zsíroldó szerek kimagaslóan jó alternatívák, alacsony globális felmelegedési potenciállal és ózonréteget nem károsító anyagok választásánál. A döntés által, hogy a 3M Novec folyadékot választja, a közvélemelny elismerését vívja ki, mindamellett, hogy a folyamatosan változó környezetvédelmi szabályzatnak is megfelel.

 • Tisztítási kapacitás növelése
  Tisztítási kapacitás növelése

  Vállalkozása bővítésekor, remek alkalom lehetne fontolóra venni egy újfajta oldószeres és gőzöléses zsíroldás technológiát is bevezetni. Ha éppen új terméken dolgozik vagy a meglévő vonalat bővíti, a 3M Novec folyadékok hosszútávú megoldást nyújtanak, a teljesítmény és a biztonság csökkentése nélkül.


3M aktualitások és hírek: oldószeres tisztítás és gőzöléses zsíroldás

Az összes téma és hír megtekintése

3M aktualitások és hírek: oldószeres tisztítás és gőzöléses zsíroldás

Az összes téma és hír megtekintése

Termékek a kompatibilitás és tisztítási erősség alapján

Tekintse meg, hogyan tervezték a 3M folyadékokat, hogy az ön speciális igényeinek megfeleljen. A Novec termékek széles forráspontskálával rendelkeznek, különböző teherbírású tisztító oldatokkal, száradó idővel és gőznyomással, melyek közül biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt.


Bevezetés a 3M™ Novec™ 73DE folyadékokba

 • Gőzöléses zsíroldó kád elektronikai alkatrészekkel a Novec 73DE folyadék felett.

  A 3M Novec 73DE folyadék biztonságos és hatékony helyettesítője a mérgező oldószereknek, úgy mint az nPB, TCE, Methylene Chloride és Perchloroethylene. A nagy biztonsági tartalékkal rendelkezik nehéz gőzőléses zsíroldás és merítőkádas tisztítás esetén is. Oldhatósági mértéke nagy, alacsony felületi feszültséggel rendelkezik, nem gyúlékony és kiemelkedő a stabilitása. Csökkentse költségeit rövidebb ciklusokkal, alacsonyabb energia fogyasztással, ám magasabb hatékonysággal, különösképp az összetett, precíziós alkatrészek tisztítása esetében. A legújabb termék, a Novec oldatok családjában, a Novec 73DE folyadék, mely által manifesztálódik a folyamatos innováció felé tett elköteleződésünk, miközben az Ön változó igényeinek készül megfelelni.


Válassza a 3M Novec termékeket a tapasztalat és az együttműködés jegyében

A 3M tudásával képes lesz a sikerre

 • Globális térhódítás és szakértelem
  • Globális térhódítás és szakértelem
   Világszerte alkalmazzák termékeinket, így Önt is bárhonnan támogatni tudjuk.
  • Világszínvonalú innováció
   Áttörő tudományt fejlesztünk, hogy segítsünk Önnek, üzlete fejlődésében. Embereink megértik szükségleteit és tudják mi a megoldás. Engedje meg, hogy tudásunkatátadjuk Önnek.
  • Értjük, hogyan működik az üzlet
   Az Ön vállakozása egy komplex rendszerben működik.kormányrendeletek, biztonsági előírások, üzleti célok és technikai pontosság.A 3M Novec szakértők tudják, hogy fogja Ön elérni céljait.
  • Széleskörű sikerek egy sor iparágazatban
   Az elektronikától, az nagyipari gyártáson keresztül, az űrkutatásig és az orvostechnikai eszközökig, a 3M Novec termékek mindenhol létjogosultságot vívnak ki. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elmondjuk, az Ön területén mivel foglalkoztunk már.
  • Az Ön sikere érdekében, mi is beleadunk mindent
   Tapasztalt szakemberekből álló csapatunk segít Önnek az új tisztítási folyamat kifejlesztésében vagy akár egy helyettesítő technológia beépítésében is. Megosztják Önökkel:
   • a részegységek tisztítási próbaverzióit a laborunkból
   • adatokat és teszteredményeket a fejlesztőinktől
   • mintákat és azok tesztelésében való asszisztenciát
   • szakértőink tanácsait és ötleteita részegységek tisztítási próbaverzióinak megosztását a laborunkból

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha kérdései vannak az oldószeres tiszítással és gőzöléses zsíroldással kapcsolatban, vagy mintát, próbaverziót kérne.

Mérnökökből, kutatókból és további szakértőkből álló csapatunk, szívesen válaszol kérdéseire és globális támogatást nyújtanak minták, próbaverziók és adatok megosztása esetén is. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma.


Források és segédletek