3M™ SJ5009 Bumpon™ öntapadó alátét, fekete, 1000/csomag

  • 3M ID 7000001881
  • UPC 50021200184340,00021200184345

Lágyítószer nélküli, uretán összetétel

Könnyen felhelyezhető a 3M™ öntapadó, nyomásra érzékeny ragasztó segítségével.

Magas csúszásellenállási tulajdonsággal rendelkezik

További részletek
Gyakran megtekintett források
Technikai adatlap (PDF, 319KB)

Műszaki adatok

Részletek

Kiemelések
  • Lágyítószer nélküli, uretán összetétel
  • Könnyen felhelyezhető a 3M™ öntapadó, nyomásra érzékeny ragasztó segítségével
  • Magas csúszásellenállási tulajdonsággal rendelkezik
  • Nem fog más felületeket megkarcolni, vagy összekoszolni
  • Csökkenti a vibrációt és a zajt
  • Nem reped vagy keményedik

A 3M™ SJ5009 Bumpon™ fekete színű öntapadó alátét (1000/csomag) egy homorú tetejű henger alakú öntapadó ütköző, ami 22,4 mm széles és 10,2 mm magas. Ezek a fekete alátétek talpként, ütközőként vagy távtartóként használhatók egyéni alkalmazásokhoz.

Használja a 3M™ Bumpon™ SJ5009 fekete védőterméket (1000/csomag) talpként, ütközőként és távtartóként otthonában és munkahelyén egyaránt. Ezek a fekete, uretán ütközők öntapadók, nagy csúszási ellenállással rendelkeznek, lágyítószerektől mentesek, és nem karcolnak meg vagy szennyeznek össze más felületeket.22,4 mm széles, 10,2 mm magas hengeres konkáv teteje ideális az egyedi alkalmazásokhoz. A 3M nyomásérzékeny ragasztókkal könnyen, repedés vagy megkeményedés nélkül felszerelhető. Csökkenti a háztartási gépek, bútorok vagy elektronikai eszközök rezgését és zaját.Szállítás során használja a képek egymás mellé helyezésére, illetve termékek közötti térközök létrehozására. Ragassza fel szekrényajtók, fedelek és fiókok ütközőjeként, vagy szinte bárhol, ahol tárgyak összeütközhetnek, karcolódhatnak, megütődhetnek, dörzsölődhetnek, csúszhatnak, rezeghetnek, megsérülhetnek vagy zaj léphet fel.Alkalmazza talpként kisebb készülékekhez. Csökkentse a karcolódást és az összeütődéseket. Ideális asztali vagy kézi elektronikus eszközökhöz, elektronikus szekrényekhez, telefonokhoz, billentyűzetekhez, lábpedálokhoz, mérlegekhez, órákhoz, hangszórókhoz, adagolókhoz és számítógépekhez.

Források

Forduljon hozzánk bizalommal! Örömmel segítünk.

Segítségre van szüksége a projektjéhez megfelelő termék megtalálásához? Forduljon hozzánk, ha a termékekkel vagy az applikációval kapcsolatos, illetve műszaki jellegű tanácsra, esetleg a 3M műszaki szakembereinek közreműködésére van szüksége