3M™ Heavy Drip-Chek Tömítő, 147 ml, 8531

Termékkód 085313M cikkszám 7000028386
 • Úgy tervezték, hogy a külső autópanelek látványos illesztéseit kitöltse.
 • Nagy viszkozitású tömítő, amely egyszerűen használható, különféle szerszámokkal felhordható és minimalizálja a csepegést és a vertikális elmozdulást.
 • Közvetlenül a csőből a felületre nyomva alkalmazható, nincs keverési idő.
 • Ellenáll az időjárásnak, a víznek, az olajnak, így nagyon tartós.
 Továbbiak
Az összes termékinformáció megtekintése
Termék részletek

Our 3M™ Heavy Drip-Chek™ Sealer egy nehéz bázisú tömítés, amelyet kifejezetten a külső autógyűrűs hajtások kitöltésére terveztek, ideértve a régebbi járműveket is. Az időjárásálló tömítés nem függőleges - ideális a függőleges hajtásokhoz - és tapad a fém, gumi, üveg és festett felületekhez. 1/8" széles felületen alkalmazható. Az ellenőrzött zsugorodás kiváló vizuális definiálási hajtásokat biztosít.

Tömítőanyag kifejezetten a szemmel látható varratokhoz. Speciálisan a külső karosszéria-meghatározó varratok, mint például a vízelvezető sínek és a kötések csatlakozásának lezárására tervezték. A 3M Heavy Drip- Tömítőanyag nem-ereszkedik meg, nehéz bázisú anyagot tartalmaz, szabályozott zsugorodással kombinálva. Légmentes, UV-ellenálló a varratok alkalmazása után. A világosszürke tömítés jól illeszkedik minden általános autófelülethez, beleértve a fémeket, alapozókat, festett fémeket, gumit, üvegeket és így tovább. Ellenáll a nedvességnek, az időjárásnak és az ultraibolya sugárzásnak, valamint az olaj- vagy benzin-vegyi anyagoknak. Ez a tömítő ideális minimális csöpögésre, a csőtől a függőleges varratokig. Úgy tervezték, hogy javítás közben kissé zsugorodik, ami kiváló szemmel látható tömítést eredményez. A megszilárdult tömítés elfogad minden szabványos automatikus festékrendszert. . A 3M már régóta új módszereket fejlesztett ki a tudomány alkalmazására a szakemberek életében számos iparágban, beleértve az ütközéses javítást is. A 3M Heavy Drip-Chek tömítő egy nagyszerű példa az évtizedes ismeretek alkalmazására, amely kifejezetten jobb eredményeket biztosít az időben és minőségben a konkrét feladatokhoz, és segít a legtöbbet kihozni a teljes működésből.

 • Úgy tervezték, hogy a külső autópanelek látványos illesztéseit kitöltse.
 • Nagy viszkozitású tömítő, amely egyszerűen használható, különféle szerszámokkal felhordható és minimalizálja a csepegést és a vertikális elmozdulást.
 • Közvetlenül a csőből a felületre nyomva alkalmazható, nincs keverési idő.
 • Ellenáll az időjárásnak, a víznek, az olajnak, így nagyon tartós.
 • Ellenőrzött zsugorodás a megkötéskor kiváló vizuális felbontású varratokat eredményez.
Specifikációk
Alkalmazás
Tömítés, Varrat- és ízületi tömítések, Perem tömítése és rögzítése
Konténer mérete (metrikus)
147,868 Milliliter
Megbízhatóság
Paszta
Munkaidő
10 min
Ragasztóanyag típusa
Nitril gumi
Száradási idő
15 min
Tartó típusa
Tubus
Termékkulcs
8531 8531 HVY DRIP CHEK SLR-GRAY BWK
Terméktípus
Uretán bevonat
Kapcsolat

Írjon nekünk

Kérdésének gyors és hatékony megválaszolásának érdekében kérjük, adjon meg néhány információt Önről, beleértve az elérhetőségeit is. Az Ön által megadott információkat arra használjuk fel, hogy e-mailben vagy telefonon válaszoljon a 3M egy képviselője vagy egy meghatalmazott üzleti partnerünk, akikkel megoszthatjuk személyes adatait a 3M adatvédelmi irányelveinek megfelelően

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Üzenet küldése

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a 3M-mel!

Megkaptuk üzentetét és elkezdtük feldolgozását
Képviselőnk telefonon vagy e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot

An error occurred.