1. Magyarország
 2. Minden 3M termék
 3. Eszközök és berendezések
 4. Elektromos szerszámok
 5. Csiszológépek
 6. 3M™ Elektromos excenter csiszológép, 150 mm, 5 mm rezgőkör, 450W, PN64380

3M™ Elektromos excenter csiszológép, 150 mm, 5 mm rezgőkör, 450W, PN64380

Termékkód 643803M cikkszám 70000322023M termékkód 64380
 • Suttogáshoz hasonló csendességű motor és ergonomikus kialakítás növeli a gépkezelő kényelmét.
 • A könnyű súlyú szerszámok bárhol használhatók, ahol pneumatikus energia nem vagy nem elegendő mértékben áll rendelkezésre.
 • A három sebességi fokozat nagyobb kontrollt biztosít.
 Továbbiak
Az összes termékinformáció megtekintése
Termék részletek

A 3M™ elektromos excentercsiszoló ötvözi a szupercsendes brushless motor és az alacsony profilú, ergonomikus kialakítás előnyeit. Excentercsiszolóink kaphatóak nem vákuumos és központi vákuumos kialakítással is.

Használja a 3M™ Elektromos Excentercsiszolóját, a rendkívül csendes működésű, ergonomikus kialakítású csiszológépünket. Excentercsiszolóink ideálisak a professzionális alkalmazásokhoz. A 3M elektromos excentercsiszolók a gépkezelők szempontjainak figyelembe vételével készültek, szupercsendes brushless motorral a sima futás érdekében. Az elektromos csiszológépeink kisebbek és könnyebbek, mint a hagyományos elektromos csiszológépek. A kompozit burkolatot teljesen befedi a 3M Markolatanyaga, amely növeli a gépkezelő kontrollját, valamint csökkenti és elnyeli a vibrációt. A nagyobb méretű csuklótartó csökkenti a csuklóra és a kézre nehezedő terhelést, valamint megnövelt emelőerőt is biztosít. Ezen tulajdonságok kombinációja professzionális teljesítményt és jelentősen megnövekedett kényelmet biztosít. Elektromos csiszológépeink biztonsági funkcióként automatikusan „stand-by” üzemmódba kapcsolnak, ha öt percig nem használják őket. A szerszám „Run” üzemmódba kapcsolásához egyszerűen meg kell nyomni az egyik sebességszabályzó gombot a csiszológép hátlapján. Excentercsiszolóink optimalizálják a csiszolási és felületelőkészítési munkákat fa, fém, üvegszövet és kompozit anyagokon, valamint számos egyéb felületen is. Ezek a szerszámok kettős hatású (D/A) kézi csiszolóként is ismertek, és a csiszolótárcsát és tárcsabetétet két, egyidejű átfedő ovális pályán forgatják. Ez azt jelenti, hogy egyetlen csiszolóanyag-részecske sem teszi meg kétszer ugyanazt az utat, így random karcolás- és csiszolásnyom-mentes felületet eredményeznek, amely készen áll a festésre vagy a fényezésre.

 • Suttogáshoz hasonló csendességű motor és ergonomikus kialakítás növeli a gépkezelő kényelmét.
 • A könnyű súlyú szerszámok bárhol használhatók, ahol pneumatikus energia nem vagy nem elegendő mértékben áll rendelkezésre.
 • A három sebességi fokozat nagyobb kontrollt biztosít.

Javasolt alkalmazások

 • Ideal for moderate professional use
 • Use for sanding and surface preparation on wood, metal, fibreglass, composite materials as well as many other substrates
Specifikációk
Context
AutomotiveAftermarket
Elszívás típusa
Nem vákuumos
Energiaforrás
Elektromos
Iparágak
Repülőgépipar, AOEM, Kompozit, Általános ipari, Fémmegmunkálás, MRO, Festés-előkészítés, Szállítmányozás és nehéz berendezések, Famegmunkálás
Ipari alszektor
Szekrények, Egyedi famegmunkálás és gyártmány, Bútor, Fémgyártás, Elsődleges fa- és panelfeldolgozás
Maximális sebesség
10000 rpm
Pálya átmérője (metrikus)
4,763 Milliméter
Szerszám átmérője (metrikus)
152,4 Milliméter
Szivacsot tartalmaz
Stikit™ Pad
Terméktípus
Excentercsiszoló
Kapcsolat

Írjon nekünk

Kérdésének gyors és hatékony megválaszolásának érdekében kérjük, adjon meg néhány információt Önről, beleértve az elérhetőségeit is. Az Ön által megadott információkat arra használjuk fel, hogy e-mailben vagy telefonon válaszoljon a 3M egy képviselője vagy egy meghatalmazott üzleti partnerünk, akikkel megoszthatjuk személyes adatait a 3M adatvédelmi irányelveinek megfelelően

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Üzenet küldése

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a 3M-mel!

Megkaptuk üzentetét és elkezdtük feldolgozását
Képviselőnk telefonon vagy e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot

An error occurred.