1. Magyarország
 2. Minden 3M termék
 3. Eszközök és berendezések
 4. Elektromos szerszámok
 5. Csiszológépek
 6. 3M™ Elite szériás pneumatikus excenter csiszológép, 150 mm, 5 mm rezgőkör, öngerjesztett vákuummal, PN28516

3M™ Elite szériás pneumatikus excenter csiszológép, 150 mm, 5 mm rezgőkör, öngerjesztett vákuummal, PN28516

Termékkód 285163M cikkszám 7000032235UPC 04046719630455
 • Erős, precíziósan kiegyensúlyozott pneumatikus motorral és tartós, könnyű súlyú alumínium házzal
 • A 3M™ Tiszta csiszoló szűrőzsák minőségi, HEPA-szűrős porgyűjtést tesz lehetővé a por elzárásával
 • Két, egymást átfedő ovális nyomvonalon forog, így karcolás- és rezgésnyom-mentes felületet hoz létre
 • A meghosszabbított íves csuklótámasz csökkenti a kezet és a csuklót érő terhelést, ugyanakkor növeli az emelőerőt
 Továbbiak
Az összes termékinformáció megtekintése
Specifikációk
Energiaforrás
Pneumatikus
Maximális sebesség
12000 rpm
Motor lóereje (W)
,28 (209)
Pálya átmérője (metrikus)
5 Milliméter
Szerszám átmérője (metrikus)
152,4 Milliméter
Teljes átmérő (metrikus)
152,4 Milliméter
Terméktípus
Excentercsiszoló
Termék részletek
 • Erős, precíziósan kiegyensúlyozott pneumatikus motorral és tartós, könnyű súlyú alumínium házzal
 • A 3M™ Tiszta csiszoló szűrőzsák minőségi, HEPA-szűrős porgyűjtést tesz lehetővé a por elzárásával
 • Két, egymást átfedő ovális nyomvonalon forog, így karcolás- és rezgésnyom-mentes felületet hoz létre
 • A meghosszabbított íves csuklótámasz csökkenti a kezet és a csuklót érő terhelést, ugyanakkor növeli az emelőerőt
 • 3M™ nyélanyagból készül, így stabilabb fogású, könnyebben és kisebb erőfeszítéssel irányítható vele a gép
 • A kompozit anyagból készült burkolat megakadályozza a ház megrepedését

A 3M™ Elite Excentercsiszoló (önálló vákuumrendszerrel) erős, precíziósan kiegyensúlyozott pneumatikus motorral és tartós, könnyű súlyú alumínium házzal készül. Önálló vákuumrendszerrel rendelkező (self-generated vacuum, SGV) csiszológépeink pormentes teljesítményt és rezgésnyom-mentes felületet biztosítanak a termelékeny ipari környezetekben, ahol porelszívásra van szükség.

A 3M™ Elite sorozatú saját vákuumos excenter csiszológépek a beáramló levegő felhasználásával maguk állítják elő a vákuumot, elszívják a port a munkafelületről, és a szerszám hátulján lévő, széles gyűjtőnyíláson keresztül egy szűrőzsákba továbbítják azt. Csiszológépeink 3M™ tisztító-csiszoló szűrőzsákkal rendelkeznek, amely a HEPA előírásainak megfelelően, kiválóan összegyűjti a port egy, a zsákban lévő, a por továbbáramlását megakadályozó levegőszűrő segítségével. Az öngerjesztett elszívással rendelkező gépből, tisztító-csiszoló felfogótányérból és tisztító-csiszoló korongból álló 3M™ tisztító-csiszoló rendszer részét képező csiszológépeink kiszűrik a port a munkaterületről. A csiszolókorong és a támasztótányér két szimultán, átfedésben lévő, ovális pálya mentén forog, így egyetlen csiszolóanyag-szemcse sem járja be ugyanazt az utat kétszer, ami fényezésre vagy lakkozásra előkészített, karcolásoktól és körkörös nyomoktól mentes felületet eredményez. A meghosszabbított íves csuklótámasz csökkenti a kezet és a csuklót érő terhelést, ugyanakkor növeli az emelőerőt. A süllyesztett karos platform kiküszöböli a kezelő tenyerét érintő fájdalmas becsípési és nyomáspontokat. A guminyél 3M™ nyélanyagból készül, így stabilabb fogású, könnyebben és kisebb erőfeszítéssel irányítható vele a gép. A strapabíró, kompozit anyagból készült burkolat kiterjed az alapra, hogy elnyelje a rezgést, és megakadályozza a repedéseket, ezáltal meghosszabbítsa a csiszológép élettartamát. A praktikus, hüvelykujjal működtethető sebességszabályozó tárcsával megszüntetheti a fordulatszám akaratlan változásait. Optimális csiszolást és felület-előkészítést biztosít fán, fémen, üvegszálas és kompozit anyagokon és számos egyéb anyagon. 3M™ Hookit™ rendszerünk segítségével (a csomag része) a korongok egyszerűen cserélhetők, a kezelők pedig a bevont Hookit csiszolókorongok mellett a Scotch-Brite™ korongokat is használhatják (mindkettő külön kapható).

Kapcsolat

Írjon nekünk

Kérdésének gyors és hatékony megválaszolásának érdekében kérjük, adjon meg néhány információt Önről, beleértve az elérhetőségeit is. Az Ön által megadott információkat arra használjuk fel, hogy e-mailben vagy telefonon válaszoljon a 3M egy képviselője vagy egy meghatalmazott üzleti partnerünk, akikkel megoszthatjuk személyes adatait a 3M adatvédelmi irányelveinek megfelelően

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Üzenet küldése

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a 3M-mel!

Megkaptuk üzentetét és elkezdtük feldolgozását
Képviselőnk telefonon vagy e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot

An error occurred.