1. Magyarország
 2. Minden 3M termék
 3. Csiszolóanyagok
 4. Csiszolólapok és -tekercsek
 5. Csiszolópapírlapok és -tekercsek
 6. 3M™ Scotch-Brite™ PS-RL Economy felületkezelő tekercs 115 mm x 10 m, A VFN

3M™ Scotch-Brite™ PS-RL Economy felületkezelő tekercs 115 mm x 10 m, A VFN

3M cikkszám 7000037592UPC 68410001117609
 • Az erős és sűrű anyag nagy teljesítményű csiszolást, tisztítást és polírozást tesz lehetővé a fémfelületeken
 • Alakítható és rugalmas, eléri a nehezen hozzáférhető pontokat is
 • A többfajta szélességnek köszönhetően számos felületelőkészítési feladathoz felhasználható
 • Bármilyen hosszra vágható, így feladatok rendkívül széles köréhez felhasználható, kézzel és géppel egyaránt
 Továbbiak
Az összes termékinformáció megtekintése
Specifikációk
Csiszolószemcse típusa
Alumínium-oxid
Finomság
Nagyon finom
Teljes hossz (metrikus)
10 Méter
Teljes szélesség (metrikus)
115 Milliméter
Termékcsalád
Tekercs
Termék részletek
 • Az erős és sűrű anyag nagy teljesítményű csiszolást, tisztítást és polírozást tesz lehetővé a fémfelületeken
 • Alakítható és rugalmas, eléri a nehezen hozzáférhető pontokat is
 • A többfajta szélességnek köszönhetően számos felületelőkészítési feladathoz felhasználható
 • Bármilyen hosszra vágható, így feladatok rendkívül széles köréhez felhasználható, kézzel és géppel egyaránt
 • Helyettesíti a bőr- vagy vászoncsíkokat a fenés és más munkapad-alkalmazások során.

A Scotch-Brite™ Vágó- és polírozó tekercs erős, szilárd és sűrű hálós anyagból készül, amely agresszív eldolgozást, tisztítást és sorjátlanítást tesz lehetővé a fémeken. Jellemző alkalmazások a fémmegmunkálás, festéselőkészítés, valamint a bevonatok vagy a rozsda eltávolítása. A háló alakítható, rugalmas, és az egyedi kontúrokhoz és nehezen elérhető területekhez is kiválóan alkalmazkodik. Az erős nejlon hátlap tartósságot és hosszú élettartamot biztosít.

A Scotch-Brite™ Vágó- és polírozó tekercs használható kézzel vagy géppel, például kéthatású csiszológépekkel vagy rezgőcsiszolókkal. A tekercs felvágható és a #935 Mini Tengelyhez illeszthető a sorjátlanítási, tisztítási és polírozási feladatokhoz a hengeres belső felületeken. A Scotch-Brite Vágó és Polírozó Tekercseink hatékony alternatívát jelentenek a bőr- vagy vászonszalagok használatára a fenés vagy munkapad-alkalmazások során. A henger könnyen vágható, így egyedi hosszokra darabolható. Ez a barna színű vágó- és polírozó tekercs alumínium-oxidot tartalmaz, amely népszerű választás az ipari szereplők körében vágásteljesítménye és hosszú élettartama miatt. Az erős, tartós ásványi csiszolóanyag magától letöredezik a használat során, hogy mindig friss vágófelületet nyújtson, míg a hagyományos csiszolóanyagok, például a gránátkő, a használat során gyorsan elkopik. A gyors vágási teljesítményének, keménységének, erejének és alacsony hőtartásának köszönhetően az alumínium-oxid széles körben használatos a köszörülési alkalmazásokhoz is a csiszolási és felületmegmunkálási felhasználásokon kívül. Az alumínium-oxid alapfelületek széles körén használható a fa- és fémfeldolgozásban egyaránt, beleértve a vastartalmú ötvözeteket is. A Scotch-Brite™ csiszolóanyagaink egyedi felületkezelő termékek, melyek nem szövött rost alapközegbe bedolgozott csiszolóanyagot tartalmaznak. A csiszolóanyagok és nem szövött anyagok kombinációja olyan csiszolási rendszert hoz létre, amely a termék teljes élettartama során egyenletes eredményt biztosít. A nyitott térhálós anyag alacsonyabb hőmérsékleten dolgozik és terhelésálló, így korlátozva a magas vágási teljesítményű csiszolóanyag rostjainak eltömődését.

Kapcsolat

Írjon nekünk

Kérdésének gyors és hatékony megválaszolásának érdekében kérjük, adjon meg néhány információt Önről, beleértve az elérhetőségeit is. Az Ön által megadott információkat arra használjuk fel, hogy e-mailben vagy telefonon válaszoljon a 3M egy képviselője vagy egy meghatalmazott üzleti partnerünk, akikkel megoszthatjuk személyes adatait a 3M adatvédelmi irányelveinek megfelelően

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Üzenet küldése

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a 3M-mel!

Megkaptuk üzentetét és elkezdtük feldolgozását
Képviselőnk telefonon vagy e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot

An error occurred.