1. Magyarország
 2. Minden 3M termék
 3. Villamosság
 4. Kötőhüvelyek és kiegészítők
 5. IDC-leágazások és -kötések
 6. 3M™ Scotchlok™ IDC csatlakozó 316IR, leágazó/elágazó csatlakozó, irrigáló alkalmazás

3M™ Scotchlok™ IDC csatlakozó 316IR, leágazó/elágazó csatlakozó, irrigáló alkalmazás

 • 3M ID 7000058271
 • UPC 30054007504192,00054007504191,50054007504196

Kisfeszültségű vezetékekhez, 6000 V-nál kisebb alkalmazásokhoz

Egyszerű és gyors használat-egyszerűen pattintsa be a vezeték szigetelésének eltávolítása nélkül.

Egyedülálló "U" érintkezővel rendelkezik, amely gyors, megbízható elektromos kapcsolatot biztosít

További részletek

Műszaki adatok

Részletek

Kiemelések
 • Kisfeszültségű vezetékekhez, 6000 V-nál kisebb alkalmazásokhoz
 • Egyszerű és gyors használat-egyszerűen pattintsa be a vezeték szigetelésének eltávolítása nélkül
 • Egyedülálló "U" érintkezővel rendelkezik, amely gyors, megbízható elektromos kapcsolatot biztosít
 • 0.5mm² -1.5mm² kábeleket támogat

A 3M™ Scotchlok™ 316IR IDC csatlakozó speciális 'U' csatlakozójának köszönhetően garantálja a gyors és megbízható elektronikai kapcsolatot. A csatlakozó 0,5mm² - 1,5mm² méretű vezetékekhez használható.

A 3M™ Scotchlok™ IDC 316IR öntözési alkalmazásokhoz használható huzalkivezetés-csatlakozóval két vagy három vezetékvéget kapcsolhat össze, szigetelheti a csatlakozást és nedvességnek ellenálló tömítést biztosíthat. A csatlakozó kis energiájú nedvességálló huzalokhoz ajánlott 30 V-nál kisebb feszültséget igénylő alkalmazásoknál. 0,5 mm²–1,5 mm² közötti huzalátmérőt támogat. Egyedülálló „U” alakú érintkezővel rendelkezik, amely gyors, megbízható elektromos kapcsolatot biztosít, mely egyszerűen összepattintható a vezeték csupaszítása vagy megcsavarása nélkül. Az U-érintkezőt benyomva a csatlakozóba élő, rugós csatlakozás jön létre. Ahogy az U-érintkezőt benyomja a csatlakozóba, a szigetelést a helyéről elmozdítva rögzíti a vezetőket.

Forduljon hozzánk bizalommal! Örömmel segítünk.

Segítségre van szüksége a projektjéhez megfelelő termék megtalálásához? Forduljon hozzánk, ha a termékekkel vagy az applikációval kapcsolatos, illetve műszaki jellegű tanácsra, esetleg a 3M műszaki szakembereinek közreműködésére van szüksége

Írjon nekünk

Kérdésének gyors és hatékony megválaszolásának érdekében kérjük, adjon meg néhány információt Önről, beleértve az elérhetőségeit is. Az Ön által megadott információkat arra használjuk fel, hogy e-mailben vagy telefonon válaszoljon a 3M egy képviselője vagy egy meghatalmazott üzleti partnerünk, akikkel megoszthatjuk személyes adatait a 3M adatvédelmi irányelveinek megfelelően

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Üzenet küldése

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a 3M-mel!

Megkaptuk üzentetét és elkezdtük feldolgozását
Képviselőnk telefonon vagy e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot

An error occurred.