1. Magyarország
 2. Minden 3M termék
 3. Csiszolóanyagok
 4. Csiszolólapok és -tekercsek
 5. Nem szőtt lapok és tekercsek
 6. 3M™ Scotch-Brite™ 7440 Cut and Polish lapka, 158 mm x 224 mm, A MED, barna

3M™ Scotch-Brite™ 7440 Cut and Polish lapka, 158 mm x 224 mm, A MED, barna

 • 3M ID 7100182601
 • UPC 04046719958337,04046719934331,54046719934336

A sűrű szerkezet lehetővé teszi az agresszív egybecsiszolást, tisztítást és polírozást a fémfelületeken

Az eltömődésnek ellenálló kialakítás biztosítja az egyenletes csiszolást a teljes lapkán

Az egyenletes felületmegmunkálás érdekében alakítható és puha

További részletek

Műszaki adatok

Részletek

Kiemelések
 • A sűrű szerkezet lehetővé teszi az agresszív egybecsiszolást, tisztítást és polírozást a fémfelületeken
 • Az eltömődésnek ellenálló kialakítás biztosítja az egyenletes csiszolást a teljes lapkán
 • Az egyenletes felületmegmunkálás érdekében alakítható és puha
 • Rugalmassága révén hozzáfér a nehezen elérhető területekhez
 • A rendkívül tartós anyag hosszú élettartamot biztosít

A Scotch-Brite™ Cut and Polish lapka strapabíró, merev és sűrű hálót tartalmaz, amely alakítható, így az egyedi kontúrokhoz igazítható, és hozzáfér a nehezen elérhető területekhez. Cut and Polish lapkáink kézzel vagy rezgőcsiszolóval használhatók fémmegmunkáláshoz, fényezés előkészítéséhez, illetve bevonatok és korrózió eltávolításához.

Használja a Scotch-Brite™ Cut and Polish lapkát az agresszív egybecsiszoláshoz és finiseléshez. Cut and Polish lapkáink használhatók kézzel tisztításra és polírozásra furatokon belül, illetve rezgőcsiszolón a nehezebb munkákhoz, többek között fémmegmunkáláshoz, fényezés előkészítéséhez és korrózió eltávolításához. Ezek a lapok alumínium-oxid ásványt tartalmaznak. Ez az ásvány kemény, strapabíró csiszolóanyagot eredményez, amely magától töredezve hoz létre új csiszolóéleket, miközben a hagyományos, természetes csiszolóanyagok gyorsabban tompulnak. Nagy csiszolási sebessége, szilárdsága és ereje miatt széles körben használják csiszolási, könnyű csiszolási és finiselési alkalmazásokhoz. Az alumínium-oxid számos különféle anyagon használható a fa és különféle fémek, pl. vasötvözetek megmunkálása során. A Scotch-Brite csiszolóanyagok egyedi felületkezelő termékek, melyek nem-szőtt szálmátrixba juttatott csiszolóanyagokból állnak. A csiszolóanyagok és a nem-szőtt anyag ötvözése révén a termék élettartama alatt egyenletes csiszolást biztosító csiszolórendszer jön létre. A nyitott hálós anyag hidegen csiszol, ellenáll az eltömődésnek, és biztosítja a csiszolóásványok nagy teljesítményű csiszolását a szálak eltömődésének korlátozása révén.

Kapcsolódó termékek

Alacsony nyúlású Nem
Alkalmazás Tisztítás
Csiszolószemcse típusa Alumínium-oxid
Finomság Közepes
Márkák Scotch-Brite™
Teljes hossz (metrikus) 224 Milliméter
Teljes szélesség (metrikus) 158 Milliméter
Termékcsalád Izoláló lepedő

Forduljon hozzánk bizalommal! Örömmel segítünk.

Segítségre van szüksége a projektjéhez megfelelő termék megtalálásához? Forduljon hozzánk, ha a termékekkel vagy az applikációval kapcsolatos, illetve műszaki jellegű tanácsra, esetleg a 3M műszaki szakembereinek közreműködésére van szüksége

Írjon nekünk

Kérdésének gyors és hatékony megválaszolásának érdekében kérjük, adjon meg néhány információt Önről, beleértve az elérhetőségeit is. Az Ön által megadott információkat arra használjuk fel, hogy e-mailben vagy telefonon válaszoljon a 3M egy képviselője vagy egy meghatalmazott üzleti partnerünk, akikkel megoszthatjuk személyes adatait a 3M adatvédelmi irányelveinek megfelelően

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Üzenet küldése

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a 3M-mel!

Megkaptuk üzentetét és elkezdtük feldolgozását
Képviselőnk telefonon vagy e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot

An error occurred.