Biztonsági adatlap (SDS) kereső

Keresés
 • Keresési tippek
  Keresési tippek

  A 3M termékek biztonsági adatlapjait (SDS) a veszélyes anyagok felhasználói rendelkezésére bocsátjuk.

  A 3M engedélyezi az SDS információkhoz való hozzáférést, feltéve, hogy az információkat teljes egészében, változtatások nélkül másolja, kivéve, ha ehhez a 3M előzetes hozzájárulását kéri, és sem a másolatot, sem az eredetit nem adja tovább, illetve nem terjeszti más módon azzal a szándékkal, hogy hasznot szerezzen belőle.

  Termék neve/száma

  A Terméknév/szám mezőbe szavak és számok kombinációját is megadhatja, például terméknév és modellszám esetén.

  Példák: desk cleaner 573, amikor a 3M™ Desk and Office Cleaner keresésére keres.

  PN-12345 keresés a termékszám alapján, amely néha a termék nevében is megtalálható.

  UPC (vonalkód) szám

  Ezek a számok megtalálhatók a termék csomagolásán.

  SDS száma

  Ezek a számok néha megtalálhatók a termék csomagolásán.

  Példa: 10-0157-7

  Ha nem tudja a teljes SDS-számot, csak legalább két számjegyet írjon be.

  3M azonosítószám formátum

  Ezek a számok néha megtalálhatók a termék csomagolásán.

  Példa: 70-0160-6830-9 vagy 7100290863

  SDS kérdések Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben a productstewardshipeasteurope(a)mmm.com címen, ha nem találja az adott SDS információkat.

  A fentieken túlmenő igazolási kérelmek üzleti szükséglet alapján engedélyezhetők. Kérjük, lépjen kapcsolatba értékesítési vagy ügyfélszolgálati képviselőjével, hogy kezdeményezze ezt a folyamatot.

  A teljes összetételre vonatkozó információkat általában nem adjuk meg, mivel ez veszélyeztetheti a 3M szellemi tulajdonát.

  Javaslatok:

  • Nem ismeri a teljes SDS számot? Csak írjon be legalább két számjegyet. · Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben a productstewardshipeasteurope(a)mmm.com címen, ha nem találja az adott SDS információkat.
  • A terméknév/szám mezőbe szavak és számok kombinációját is megadhatja, például a terméknevek és modellszámok esetében (pl. desk cleaner 573 a 3M™ asztali és irodai tisztítószer keresésekor).

Az ezen a weboldalon található biztonsági adatlapok (SDS) nem biztos, hogy az Ön országában érvényben lévő törvényi előírásoknak is megfelelnek. A helyi szabályozásnak megfelelő SDS dokumentumért vagy további információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a helyi 3M képviselettel productstewardshipeasteurope(a)mmm.com. A következő online SDS információ más országok számára lefordítva is elérhető.