1. 3M Magyarország
  2. 3M Energia

3M Energia

Magasfeszültségű távvezetékek madártávlatból
Segítünk szállítani és megtakarítani az energiát, miközben újragondoljuk a világ energiaellátását.
Tekintse meg az Energiaágazathoz kapcsolódó termékeinket

Energia

Többet elérni kevesebből, hogy biztosítsuk a fenntartható fejlődést.

Segítünk hasznosítani a napfényt. Megbízható megoldásokat fejlesztünk ki és kínálunk a villamos hálózatokhoz való csatlakozásra. Csökkentjük a távvezetékek súlyát, és lehetővé tesszük, hogy több áramot tudjanak továbbítani. A 3M az egész világon hozzájárul az energiamegtakarításhoz, fajlagos költségének csökkentéséhez és új módszerek feltárásához, amelyek egy fenntarthatóbb jövőt felé mutatnak.


 

  • Többet elérni kevesebből, hogy biztosítsuk a fenntartható fejlődést.

    Segítünk hasznosítani a napfényt. Megbízható megoldásokat fejlesztünk ki és kínálunk a villamos hálózatokhoz való csatlakozásra. Csökkentjük a távvezetékek súlyát, és lehetővé tesszük, hogy több áramot tudjanak továbbítani. A 3M az egész világon hozzájárul az energiamegtakarításhoz, fajlagos költségének csökkentéséhez és új módszerek feltárásához, amelyek egy fenntarthatóbb jövőt felé mutatnak. Együttműködünk azokkal, akik óvják, hasznosítják és megtakarítják az energiát, minden iparágban, a világ minden táján. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy új módszereket fedezzünk fel bolygónk energiáinak hasznosítására, és hogy optimalizáljuk értékes természeti erőforrásaink felhasználását.

 

A 3M energiaágazathoz kapcsolódó termékeiről

 

  • A 3M szakértelmének köszönhetően olyan világot alkothat, amelyben jobb élni. Az ablakfóliáktól a zsugorcsövekig, energiaipari megoldásaink segítségével olyan tereket hozhat létre, ahol az emberek szeretnek élni, dolgozni, tanulni és játszani. Megújuló és napenergiával kapcsolatos termékeinkkel a legszigorúbb fenntarthatósági követelményeknek is megfelelhet, miközben megőrzi az épületek esztétikus megjelenését.