1. 3M Magyarország
  2. 3M Kereskedelmi Megoldások

3M Kereskedelmi Megoldások

Repülőgép felülnézetből
Impresszív megoldások hatásos márkaüzenetekhez.
Tekintse meg Kereskedelmi megoldásokhoz kapcsolódó termékeinket

Kereskedelmi Megoldások

Osztozzon versenyelőnyünkben.

Tevékenységünk az Ön tevékenységét támogatja. Teljes körű megoldásokat kínálunk Buenos Aires-től Pekingig, hogy biztonságos, konzisztens élményt kínálhassson ügyfeleinek. A 3M megoldásaival épületei tisztábbak, munkahelye biztonságosabb, márkaneve maradandóbb.


Kereskedelmi Megoldásokhoz kapcsolódó termékek

Az összes kereskedelmi megoldásokhoz kapcsolódó termék megtekintése
  • Osztozzon versenyelőnyünkben.

    Tevékenységünk az Ön tevékenységét támogatja. Teljes körű megoldásokat kínálunk Buenos Aires-től Pekingig, hogy biztonságos, konzisztens élményt kínálhassson ügyfeleinek. A 3M megoldásaival épületei tisztábbak, munkahelye biztonságosabb, márkaneve maradandóbb. Technológiánk hajtóerőt biztosít vállalatának, hogy Ön gondoskohasson hírnevének, épületeinek és alkalmazottainak biztonságáról.

A 3M kereskedelmi megoldásairól

  • A 3M szakértelmének köszönhetően márkájának teljes potenciálját kiaknázhatja. Partnereink olyan padlóápolási, higiéniai, grafikai és biztonsági szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek segítségével a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújthatja ügyfeleinek. Szivacsainkkal, súrolóinkkal és padlófelmosóinkkal a padlófelületek ragyogóak, a konyha pedig makulátlan lehet. Polírozószivacsaink, padlóvédőink és porolóink segítenek, hogy iskolája vagy irodája mindig úgy nézzen ki, mint új korában. Ergonómiai szőnyegeink és csúszásgátlóink gondoskodnak hírnevének és alkalmazottainak biztonságáról.