1. 3M Magyarország
  2. 3M Járműipar

3M Járműipar

Féktárcsát tartó szakember
100 évnyi innovációval azokért a járművekért, amelyeken ön ma dolgozik.
Tekintse meg Járműipari termékeinket

Járműipari Megoldások

Végezzen minőségi munkát elsőre, minden alkalommal.

Jó hírneve szavatolja, hogy vevői visszatérjenek és hogy kiemelkedjen versenytársai közül. Majd 100 évnyi tapasztalatunknak köszönhetően a járműtervezés-, -gyártás és -javítás minden csínját-bínját ismerjük. Szerkezetkönnyítő anyagainkkal támogatjuk az OEM gyártók üzemanyagtakarékosságot célzó törekvéseit, vagy a festési folyamat forradalmasításával tesszük hatékonyabbá a karosszériaműhelyek munkáját.


 

  • Végezzen minőségi munkát elsőre, minden alkalommal.

    Jó hírneve felbecsülhetetlen. Szavatolja, hogy vevői visszatérjenek és hogy kiemelkedjen versenytársai közül. Majd 100 évnyi tapasztalatunknak köszönhetően a járműtervezés-, -gyártás és -javítás minden csínját-bínját ismerjük. Szerkezetkönnyítő anyagainkkal támogatjuk az OEM gyártók üzemanyagtakarékosságot célzó törekvéseit, vagy a festési folyamat forradalmasításával tesszük hatékonyabbá a karosszériaműhelyek munkáját. Segítünk, hogy gyorsabban és magabiztosabban végezhesse el a munkát, megbízható eredménnyel - így hírneve is tartós lesz.

 

A 3M járműipari megoldásairól

  • A 3M szakértelmének köszönhetően biztos lehet munkája minőségében. Az autóüveg és autódesign fóliáktól kezdve autóápolási termékekig olyan eszközöket kínálunk, amelyek segítenek megőrizni hírnevét. Autójavítási, -felújítási és -ápolási megoldásainkat úgy terveztük, hogy használatukkal kiváló minőségű járművek kerüljenek ki kezei közül.