1. 3M Magyarország
  2. 3M Közlekedési Megoldások

3M Közlekedési Megoldások

Tokiói úthálózat
Biztonságosabb, gyorsabb és könnyebb megoldásokkal tartjuk mozgásban a világot.
Tekintse meg Közlekedési termékeinket

Közlekedési Megoldások

Mozgásba hozzuk a világot.

Földön, vízen, levegőben. A teherhajóktól a rollerekig. A 3M előremutató szerepet játszik a közlekedés biztonságosabb, kényelmesebb, vonzóbb, tartósabb és fenntarthatóbb módjainak kifejlesztésében. Mindegy hogy épp a vonatot próbálja elérni, vagy 10 ezer méteres magasságban repül, számíthat rá, hogy a 3M-mel eléri célját.


 

  • Mozgásba hozzuk a világot.

    Bárhová is meg, bárhogy is jut oda. Földön, vízen vagy levegőben. A teherhajóktól a robogókig, a közlekedés világában mindenhol találkozhat a 3M-mel.

    Előremutató szerepet játszunk a közlekedés biztonságosabb, kényelmesebb, vonzóbb, tartósabb és fenntarthatóbb módjainak kifejlesztésében. Mindegy hogy épp a vonatot próbálja elérni, vagy 10 ezer méteres magasságban repül, hogy tervezésről vagy napi működésről van szó. Felületvédő, tömítő, akusztikai, súlycsökkentő, ütközésbiztonsági vagy hővezető termékeink mind hozzájárulnak, hogy a gyártók, szállítmányozók és utazók elérjék céljukat.

 

A 3M közlekedési termékeiről

  • A 3M szakértelmének köszönhetően a termékek, biztonsági ésszállítási rendszerek hatékonyabban működnek együtt, így könnyebb összekötni a pontokat. A ragasztóanyagok, tömítők, díjfizetési és parkolási rendszerek területén szerzett tapasztalatainknak köszönhetően tökéletesen tisztában vagyunk vele, hogy az integrált rendszerek jóval hatékonyabbá és biztonságosabbá teszik a napi működést.