1. 3M Magyarország
  2. 3M Elektronika

3M Elektronika

Tabletet használó szakember egy adatközpontban
Olyan eszközök létrehozásában segítünk, amelyek lendületet adnak a holnap világának.
Tekintse meg Elektronikai termékeinket

Elektronikai Megoldások

Lépésről lépésre megváltoztatjuk életünket.

Az ügyfélszolgálattól kezdve a repülőgépeken át a műtéti beavatkozásokig a világ egyre automatizáltabbá válik. Ennek a forradalomnak az éllovasai a szoftverek és az elektronika. A 3M elkötelezett az olyan megoldások iránt, melyek nem csak a jelen elektronikai termékeit teszik jobbá, de hozzájárulnak a jövő technológiáinak kifejlesztéséhez is.


 

  • Lépésről lépésre megváltoztatjuk életünket.

    Az ügyfélszolgálattól kezdve a repülőgépeken át a műtéti beavatkozásokig a világ egyre automatizáltabbá válik. Ennek a forradalomnak az éllovasai a szoftverek és az elektronika. A 3M elkötelezett az olyan megoldások iránt, melyek nem csak a jelen elektronikai termékeit teszik jobbá, de hozzájárulnak a jövő technológiáinak kifejlesztéséhez is. Legyen szó akár a fényesebb és élesebb mobiltelefon-kijelzőkről, akár a kritikus fontosságú elektronikai rendszerek vészhelyzeti üzembiztonságáról, folyamatosan új termékeket vezetünk be és elősegítjük a következő generációs elektronikai eszközök megjelenését.

A 3M elektronikai termékeiről

  • A 3M szakértelmével olyan megoldásokat fejleszthet ki, amelyek jövő lendületét biztosítják. A projektoroktól a headseteken át az elektromosan vezető szalagokig és az adatközpontok hűtéséig segítünk önnek költségeit alacsonyan tartani és tervezési problémáit megoldani. Nagy fényvisszavető képességű fóliáink nagyobb fényerőt biztosítanak termékeinek, míg Novec™ hűtőfolyadékok megbízhatóbb működést tesznek lehetővé berendezései számára. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy segítsünk Önnek jobb termékeket kínálni ügyfelei számára.