1. Magyarország
  2. Beszállítóink és partnereink

3M beszállítók és partnerek

 

Jelenlegi 3M beszállítók és partnerek


 

3M bCom – Üzleti kapcsolat a 3M világához

A 3M bCom a 3M üzleti weboldala, amely a regisztrált üzleti partnereink (közvetlen vásárlóink) részére nyújt korszerű online hozzáférést az információhoz és a megrendelésekhez. Itt mindent megtalál a rendeléseivel kapcsolatban, mint például: számlák, szállítólevelek, a szállítmányok nyomonkövetése – online, a nap minden órájában, a hét minden napján. A felületen elérhető a 3M digitális termék katalógusa, árakkal, képekkel és minden fontos adattal. Leadhatja és nyomon követheti rendeléseit, különböző egyedi termék- és ár riportokat is készíthet. A 3M bCom használata egyszerű, gyors, felhasználóbarát. Segítségével Ön időt takaríthat meg, illetve ötleteket, inspirációkat szerezhet.

Fejlessze üzletét a 3M bCom segítségével!

Regisztráljon még ma ezen az oldalon vagy forduljon a 3M bCom csapatunkhoz a bcom-hu@mmm.com címen, illetve keresse vevőszolgálatunkat.

A 3M bCom kapcsolat csak a 3M regisztrált üzleti partnerei számára érhető el!


Legyen partnerünk!

 

  • Örömmel látjuk partnereink között, hogy megoldást kínálhassunk termékekkel és innovációkkal kapcsolatos igényeire. Első lépésként egy engedélyezési kódra lesz szüksége 3M ügyfélszolgálati képviselőjétől.

    A kód birtokában regisztrálhat, mint 3M partner.


Legyen Ön is beszállítónk!