3M™ Performance szórópisztolyrendszer PPS™ 2.0 kiegészítőkkel

 • 3M ID 7100228461
 • UPC 04054596831346

A precíziós szórásteljesítmény kiváló felhordási hatékonysággal és széleskörűen állítható szórásképpel társul.

Gyorsabb tisztítás és szükséges átváltások, amelyek segítségével javíthatók a ciklusidők

Gyorsan cserélhető szórófejek, amelyek közvetlenül csatlakoztathatók a 3M™ PPS™ 2.0 sorozatú festéktartályrendszerhez

További részletek
Gyakran megtekintett források
Technikai adatlap (PDF, 1MB)

Részletek

Kiemelések
 • A precíziós szórásteljesítmény kiváló felhordási hatékonysággal és széleskörűen állítható szórásképpel társul
 • Gyorsabb tisztítás és szükséges átváltások, amelyek segítségével javíthatók a ciklusidők
 • Gyorsan cserélhető szórófejek, amelyek közvetlenül csatlakoztathatók a 3M™ PPS™ 2.0 sorozatú festéktartályrendszerhez
 • Képes az autóipari bevonatok teljes skálájának felvitelére
 • Könnyű súlyú, ütésálló szórópisztolytest
 • Intuitív, ergonomikus kialakítás a nagyobb kényelemért

A 3M™ Performance szórópisztoly egyike a valaha volt legelső szórópisztolyoknak, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy Ön időt takarítson meg, miközben az eszköz kiváló teljesítményt nyújt. Integrált rendszere magában foglalja a cserélhető szórófejeket és a 3M™ PPS™ 2.0 sorozatú tartályokat, amelyek feladata, hogy gyorsabb tisztítást, átállást és rövidebb ciklusidőket tegyenek lehetővé. A fúvókák hat méretben kaphatók 1,2 mm és 2,0 mm között, így – egy prémium festékszóró pisztolytól elvárható módon – a minőségi autóipari bevonatok kiváló felhordási hatékonysággal, egyenletes porlasztás mellett és kiváló szórásképpel vihetők fel a felületekre. A rozsdamentes acéllal megerősített, ütésálló kompozit anyagból készült 3M™ Performance szórópisztoly az egyik legkönnyebb szórópisztoly az iparágban – miközben a professzionális fényező szakemberek által elvárt teljesítmény és hatékonyság jellemzi.

A modern, professzionális fényező szakemberek számára készült 3M™ Performance szórópisztoly egyike a valaha volt legelső szórópisztolyoknak, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy Ön időt takarítson meg, miközben az eszköz kiváló teljesítményt nyújt. Egy évtizednyi kutatás és fejlesztés után a 3M a világ autófényező szakembereivel karöltve újraírja a szórópisztolyos technológia szabályait. Az eszköz kiváló teljesítményt nyújt, könnyű súlyú, strapabíró kialakítású, és innovatív fúvókarendszerrel rendelkezik, amely minden eddiginél gyorsabb tisztítást és átállást tesz lehetővé. Egyértelmű különbség tapasztalható: a fényezési munkák minősége és hatékonysága szemmel látható és tapintható. Mindezt a ciklusidők javítása érdekében – hogy még több időt tölthessen azzal, amit szeret: a fényezéssel. Precíziós teljesítmény: Kiváló felhordási hatékonyság, széles határokon belül állítható szóráskép és finoman működő ravasz: ez mind-mind elvárható a legjobb szórópisztolytól – ezúttal egy még intelligensebb formában. A szabadalmaztatás alatt álló fúvókarendszer tagjai hat méretben kaphatók 1,2 mm és 2,0 mm között. Így a rendszer a minőségi autóipari bevonatok teljes skáláját – beleértve az alapszíneket, a gyöngyház- és metálfényeket, a lakkokat, szórókitteket és primereket – képes felhordani. A gyorsrögzítő záróanya pedig biztosan rögzíti a fúvókát a pisztolytesthez, így biztos lehet abban, hogy a fúvóka a helyén marad, és a festékszórás a kellő hatékonyságú lesz. Javuló ciklusidők: A forma és funkció optimális egysége egyedülálló termelékenységgel párosul, mindezt az idő hatékonyabb kihasználása mellett. A harmadik felek által tesztelt és fényező szakemberek által jóváhagyott 3M™ Performance szórópisztoly egy határozottan okosabb eszköze a festékszórásnak. Gyorsabb tisztítás: A gyorsan cserélhető fúvókákat és a 3M™ PPS™ 2.0 sorozatú festéktartályokat magában foglaló integrált rendszerben a festék soha nem jut a pisztolytesten kívülre. Ami a következőket jelenti: nincs többé festékszennyezés a belső alkatrészeken, nincs állandó szétszerelés, nincs többé oldószeres áztatás és nincs többé keresztszennyeződés, amivel kockára tenné munkája sikerét. Könnyű súlyú és strapabíró: Ha az egész napját festéssel tölti, a festékszóró pisztolynak keze természetes meghosszabbításaként kell működnie, nem pedig a karját lehúzó nehezékként. Azzal, hogy ezt a szórópisztolytestet ütésálló, rozsdamentes acélerősítésű kompozit anyagból terveztük, tömegét a hagyományos, fémből készült szórópisztolyokhoz képest 50%-kal csökkentettük anélkül, hogy kockára tettük volna a tartósságát. Ergonomikus kialakítás: A 3M™ Performance szórópisztoly kialakítását a pisztolytesttől kezdve a ravaszig kineziológusok segítségével optimalizáltuk, hogy kényelmesen illeszkedjen a kezébe, miközben a kategóriájában elérhető legjobb szórási teljesítményt nyújtja.

Tipikus Tulajdonságok

Források

Forduljon hozzánk bizalommal! Örömmel segítünk.

Segítségre van szüksége a projektjéhez megfelelő termék megtalálásához? Forduljon hozzánk, ha a termékekkel vagy az applikációval kapcsolatos, illetve műszaki jellegű tanácsra, esetleg a 3M műszaki szakembereinek közreműködésére van szüksége

Írjon nekünk

Kérdésének gyors és hatékony megválaszolásának érdekében kérjük, adjon meg néhány információt Önről, beleértve az elérhetőségeit is. Az Ön által megadott információkat arra használjuk fel, hogy e-mailben vagy telefonon válaszoljon a 3M egy képviselője vagy egy meghatalmazott üzleti partnerünk, akikkel megoszthatjuk személyes adatait a 3M adatvédelmi irányelveinek megfelelően

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Üzenet küldése

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a 3M-mel!

Megkaptuk üzentetét és elkezdtük feldolgozását
Képviselőnk telefonon vagy e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot

An error occurred.


Kapcsolódó Termékek

Alkalmazás Lakk
Levegőfogyasztás (metrikus) 370 L/min
Márkák 3M™
Termék színe Fekete
Üzemi nyomás (metrikus) 1.38 bar