1. Magyarország
 2. Minden 3M termék
 3. Ragasztók, tömítők és töltőanyagok
 4. Szerkezeti ragasztók
 5. Megkötő olvadékragasztók
 6. 3M™ Scotch-Weld™ TS-230 Reaktív Poliuretán Ragasztó, Matt-fehér, 295 ml, 5BT/CV

3M™ Scotch-Weld™ TS-230 Reaktív Poliuretán Ragasztó, Matt-fehér, 295 ml, 5BT/CV

 • 3M ID 7000000898
 • UPC 00051115251658

A hosszú nyitott- és kötés idő, elegendő időt biztosít az alkatrészek pozícionlására.

Lágyítószer álló fromula magas kötéserőt biztosít

Azonos és eltérő anyagok összeragasztása is alkalmazható

További részletek
Gyakran megtekintett források
Biztonsági adatlap (PDF, 0B)

Részletek

Kiemelések
 • A hosszú nyitott- és kötés idő, elegendő időt biztosít az alkatrészek pozícionlására
 • Lágyítószer álló fromula magas kötéserőt biztosít
 • Azonos és eltérő anyagok összeragasztása is alkalmazható

3M™ Scotch-Weld™ TS-230 PUR Reaktív Poliuretán Ragasztó, egykomponensű, 100% szilárdanyag tartalom, nedvességre kötő, strukturális ragasztó mely alkalmas fa és különböző műanyagok ragasztására. A fehér, matt-fehér és fekete változat is szórható és extrúdálható , mely hosszú nyitott- és összeszerelési időt biztosít.

3M™ Scotch-Weld™ Reaktív Poliuretán Ragasztóanyagok olyan poliuretán egykomponensű ragasztók, melyek nedvességre keményednek. A ragsztót felmelegítve alkalmazzák és különbőző anyagok ragasztására alkalmas beleértve fa, szálerősített műanyagok ( FRP ), egyéb műanyagok , fém és üveg. A nedvességre kötő formulánk, kötés során reakcióba lép a levegőben vagy a felületen lévő nedvességgel. Szóráson kívül extrudálható kézi vagy rögzített felhordó készülékből is, illetve hórdós kiszerelésre alkalmas felhordó berendezésekből. Az egykomponensű PUR ragasztónk alkalmas különböző műanyagok ragasztására beleértve polisztirolt és a poliakrilt is. Hatékonyan alkalmazaható egyéb felületeken is az alumínium és üvegtől kezdve a műanyagokig és fáig.

Tipikus Tulajdonságok

Források

Forduljon hozzánk bizalommal! Örömmel segítünk.

Segítségre van szüksége a projektjéhez megfelelő termék megtalálásához? Forduljon hozzánk, ha a termékekkel vagy az applikációval kapcsolatos, illetve műszaki jellegű tanácsra, esetleg a 3M műszaki szakembereinek közreműködésére van szüksége

Írjon nekünk

Kérdésének gyors és hatékony megválaszolásának érdekében kérjük, adjon meg néhány információt Önről, beleértve az elérhetőségeit is. Az Ön által megadott információkat arra használjuk fel, hogy e-mailben vagy telefonon válaszoljon a 3M egy képviselője vagy egy meghatalmazott üzleti partnerünk, akikkel megoszthatjuk személyes adatait a 3M adatvédelmi irányelveinek megfelelően

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Üzenet küldése

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a 3M-mel!

Megkaptuk üzentetét és elkezdtük feldolgozását
Képviselőnk telefonon vagy e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot

An error occurred.


Kapcsolódó Termékek