1. Magyarország
 2. Minden 3M termék
 3. Elektronikai anyagok és alkatrészek
 4. Párnázóanyagok
 5. Párnák és távtartók
 6. 3M™ SJ6506 Bumpon™ öntapadó alátét, fekete, halk kivitelű, 5000/csomag

3M™ SJ6506 Bumpon™ öntapadó alátét, fekete, halk kivitelű, 5000/csomag

 • 3M ID 7000002106
 • UPC 00021200457746

Kimagasló hang-és rezgéscsillapítást biztosít a többi 3M Bumpon-hoz viszonyítva.

Lágyítószer nélküli, uretán összetétel

Könnyen felhelyezhető a 3M™ öntapadó, nyomásra érzékeny ragasztó segítségével.

További részletek
Gyakran megtekintett források
Technikai adatlap (PDF, 166KB)

Részletek

Kiemelések
 • Kimagasló hang-és rezgéscsillapítást biztosít a többi 3M Bumpon-hoz viszonyítva
 • Lágyítószer nélküli, uretán összetétel
 • Könnyen felhelyezhető a 3M™ öntapadó, nyomásra érzékeny ragasztó segítségével
 • Magas csúszásellenálló tulajdonsággal rendelkezik, és nem karcol meg vagy koszol össze más felületeket
 • Csökkenti a zajt és a rezgést, emellett nem keményedik vagy reped meg
 • Különböző alakban és színekben kapható

A 3M™ SJ6506 Bumpon™ halk kivitelű termék (5000/csomag) egy lapos tetejű félgömb alakú öntapadó gumi alátét, ami 9,5 mm vastag és 3,8 mm magas. Ez az átlátszó Bumpon kimagasló hang-és rezgéscsillapítást biztosít a többi 3M Bumpon-hoz viszonyítva.

Használja a 3M™ Bumpon™ SJ6506 színtelen védőterméket (5000/csomag) talpként, ütközőként és távtartóként otthonában és munkahelyén egyaránt. Ezek a különleges, lágyabb, jobb minőségű uretán gumiütközők öntapadók, magas csúszási ellenállási tulajdonsággal rendelkeznek és lágyítószerektől mentesek. Nem fognak más felületeket megkarcolni vagy összekoszolni.Az alap 3M Bumpon Protective Products termékcsaládhoz képest jobb hang- és rezgéstompító hatásuk van.9,5 mm széles és 3,8 mm magas félgömb alakjuk kiváló hangcsillapítást és energiaelnyelést biztosít.A 3M nyomásérzékeny ragasztókkal könnyen, repedés vagy megkeményedés nélkül felszerelhető. Csökkenti a háztartási gépek, bútorok vagy elektronikai eszközök rezgését és zaját.Szállítás során használja a képek egymás mellé helyezésére, illetve termékek közötti térközök létrehozására. Ragassza fel szekrényajtók, fedelek és fiókok ütközőjeként, vagy szinte bárhol, ahol tárgyak összeütközhetnek, karcolódhatnak, megütődhetnek, dörzsölődhetnek, csúszhatnak, rezeghetnek, megsérülhetnek vagy zaj léphet fel. Alkalmazza talpként kisebb készülékekhez. Csökkentse a karcolódást és az összeütődéseket. Ideális asztali vagy kézi elektronikus eszközökhöz, elektronikus szekrényekhez, telefonokhoz, billentyűzetekhez, lábpedálokhoz, mérlegekhez, órákhoz, hangszórókhoz, adagolókhoz és számítógépekhez.

Műszaki adatok

Források

Forduljon hozzánk bizalommal! Örömmel segítünk.

Segítségre van szüksége a projektjéhez megfelelő termék megtalálásához? Forduljon hozzánk, ha a termékekkel vagy az applikációval kapcsolatos, illetve műszaki jellegű tanácsra, esetleg a 3M műszaki szakembereinek közreműködésére van szüksége

Írjon nekünk

Kérdésének gyors és hatékony megválaszolásának érdekében kérjük, adjon meg néhány információt Önről, beleértve az elérhetőségeit is. Az Ön által megadott információkat arra használjuk fel, hogy e-mailben vagy telefonon válaszoljon a 3M egy képviselője vagy egy meghatalmazott üzleti partnerünk, akikkel megoszthatjuk személyes adatait a 3M adatvédelmi irányelveinek megfelelően

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Üzenet küldése

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a 3M-mel!

Megkaptuk üzentetét és elkezdtük feldolgozását
Képviselőnk telefonon vagy e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot

An error occurred.