1. Magyarország
 2. Minden 3M termék
 3. Elektronikai anyagok és alkatrészek
 4. Párnázóanyagok
 5. Párnák és távtartók
 6. 3M™ SJ6506 Bumpon™ öntapadó alátét, fekete, halk kivitelű, 5000/csomag

3M™ SJ6506 Bumpon™ öntapadó alátét, fekete, halk kivitelű, 5000/csomag

 • 3M ID 7000002106
 • UPC 00021200457746,50021200457741

Kimagasló hang-és rezgéscsillapítást biztosít a többi 3M Bumpon-hoz viszonyítva.

Lágyítószer nélküli, uretán összetétel

Könnyen felhelyezhető a 3M™ öntapadó, nyomásra érzékeny ragasztó segítségével.

További részletek
Gyakran megtekintett források
Technikai adatlap (PDF, 166KB)

Műszaki adatok

Részletek

Kiemelések
 • Kimagasló hang-és rezgéscsillapítást biztosít a többi 3M Bumpon-hoz viszonyítva
 • Lágyítószer nélküli, uretán összetétel
 • Könnyen felhelyezhető a 3M™ öntapadó, nyomásra érzékeny ragasztó segítségével
 • Magas csúszásellenálló tulajdonsággal rendelkezik, és nem karcol meg vagy koszol össze más felületeket
 • Csökkenti a zajt és a rezgést, emellett nem keményedik vagy reped meg
 • Különböző alakban és színekben kapható

A 3M™ SJ6506 Bumpon™ halk kivitelű termék (5000/csomag) egy lapos tetejű félgömb alakú öntapadó gumi alátét, ami 9,5 mm vastag és 3,8 mm magas. Ez az átlátszó Bumpon kimagasló hang-és rezgéscsillapítást biztosít a többi 3M Bumpon-hoz viszonyítva.

Használja a 3M™ Bumpon™ SJ6506 színtelen védőterméket (5000/csomag) talpként, ütközőként és távtartóként otthonában és munkahelyén egyaránt. Ezek a különleges, lágyabb, jobb minőségű uretán gumiütközők öntapadók, magas csúszási ellenállási tulajdonsággal rendelkeznek és lágyítószerektől mentesek. Nem fognak más felületeket megkarcolni vagy összekoszolni.Az alap 3M Bumpon Protective Products termékcsaládhoz képest jobb hang- és rezgéstompító hatásuk van.9,5 mm széles és 3,8 mm magas félgömb alakjuk kiváló hangcsillapítást és energiaelnyelést biztosít.A 3M nyomásérzékeny ragasztókkal könnyen, repedés vagy megkeményedés nélkül felszerelhető. Csökkenti a háztartási gépek, bútorok vagy elektronikai eszközök rezgését és zaját.Szállítás során használja a képek egymás mellé helyezésére, illetve termékek közötti térközök létrehozására. Ragassza fel szekrényajtók, fedelek és fiókok ütközőjeként, vagy szinte bárhol, ahol tárgyak összeütközhetnek, karcolódhatnak, megütődhetnek, dörzsölődhetnek, csúszhatnak, rezeghetnek, megsérülhetnek vagy zaj léphet fel. Alkalmazza talpként kisebb készülékekhez. Csökkentse a karcolódást és az összeütődéseket. Ideális asztali vagy kézi elektronikus eszközökhöz, elektronikus szekrényekhez, telefonokhoz, billentyűzetekhez, lábpedálokhoz, mérlegekhez, órákhoz, hangszórókhoz, adagolókhoz és számítógépekhez.

Források

Forduljon hozzánk bizalommal! Örömmel segítünk.

Segítségre van szüksége a projektjéhez megfelelő termék megtalálásához? Forduljon hozzánk, ha a termékekkel vagy az applikációval kapcsolatos, illetve műszaki jellegű tanácsra, esetleg a 3M műszaki szakembereinek közreműködésére van szüksége