When a more precise reading of early degradation of oil is desired, try the 3M™ Low Range Oil Quality Test Strips. This strip measures free fatty acid concentrations at 1%, 1.5%, 2% and 2.5%. Ideal for food processing applications or to help meet regulatory requirements.
3M™ LRSM strip is dipped into shortening at operating temperature. By simply counting the number of yellow bands, the stage of shortening breakdown is indirectly determined. As shortening breaks down, the free fatty acid concentration increases, causing a greater number of bands on the 3M™ LRSM strip to change color. A blue band will change completely to yellow at a specific free fatty acid concentration.
Kérdésének gyors és hatékony megválaszolásának érdekében kérjük, adjon meg néhány információt Önről, beleértve az elérhetőségeit is. Az Ön által megadott információkat arra használjuk fel, hogy e-mailben vagy telefonon válaszoljon a 3M egy képviselője vagy egy meghatalmazott üzleti partnerünk, akikkel megoszthatjuk személyes adatait a 3M adatvédelmi irányelveinek megfelelően
Megkaptuk üzentetét és elkezdtük feldolgozását
Képviselőnk telefonon vagy e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot