27 találat 
 • Sterilizálás monitorozás
 • 27 találat 
  Sterilizálás és monitoring

  Arra ügyeljen, ami számít

  • Sterilizálás és monitoring

   A sterilizálás és monitoring során tapasztalt kihívások kezelésében már több mint 60 országban bízzák szervezetek magukat a 3M innovatív termékeire, új ötleteire és kreatív megoldásaira, hogy csökkentsék az egészségügyi ellátással összefüggő fertőzések kockázatát. Együtt dolgozunk majd Önnel, hogy kielégítsük intézménye igényeit - a nagy kapacitású akut ellátást biztosító intézményektől a játóbetegellátási központokon át az alapvető ellátást nyújtó klinikákig.


  Termékkategóriák  • Standardokon alapuló oktatási anyagok és források

   Ön elfoglalt. A személyzet is elfoglalt. Igen, létfontosságú, hogy lépést tartsunk a legújabb fejleményekkel a sterilizációs technológia, eljárások és standardok területén. Épp ezért ingyenes, a nemzetközi követelményeken alapuló oktatási anyagot ajánlunk, melyet kifejezetten sterilizációs eljárás szakértőknek terveztek. A 3MTM Sterile U a legnaprakészebb oktatási szolgáltatások és képzési anyagok hálózata, mely most már része a 3MTM  HCA Egészségügyi Akadémiának, egy olyan programnak, melynek célja a sterilizációs eljárás szakértők tudásának és magabiztosságának javítása. Olyan módon állították össze, hogy Ön a saját tempójában haladhat, akkor, amikor időt tud szánni rá.

   Nézze meg az összes elérhető sterilizációs eljárásról szóló webes szemináriumot


  • Támogatás, amire szüksége lehet

   Szakmai tanácsadó csapatunk szívesen válaszol a termékek sterilizálásával és újrafelhasználásával, illetve a vonatkozó követelményekkel és a lehetséges problémákkal kapcsolatos kérdéseire. Csapatunk számos különböző háttérrel - mikrobiológia, kémia, és egyéb kapcsolódó területek - rendelkező szakemberből áll, nemcsak a terméket ismerik, de orvosi-gyógyászati ismeretük és tapasztalatuk is van, hogy tanácsot adjanak és megválaszolják az Ön kérdéseit.

   Tekintse meg a 3M Sterilizációs és monitoring megoldásait

    


  Megjelenítettünk 1-24 találatot a 27 egyezés közül
  Hasonlítson össze akár három terméket:
  Összehasonlít
  Kövessen bennünket
  A fenti márkanevek a 3M bejegyzett védjegyei.
  tartózkodási hely változtatása
  Magyarország - magyar