1. 3M Magyarország
  2. 3M Egészségügy

3M Egészségügy

Légimentés
Termékek, amelyekre számíthat, így páciensei számíthatnak Önre.
Tekintse meg Egészségügyi termékeinket

Egészségügyi Megoldások

Egyszerűsítjük és újragondoljuk az ellátást - így Ön a fontos dolgokra összpontosíthat.

Az egészségügy gyorsan fejlődő ágazat. Változó költségtérítések. Egyre szigorúbb követelmények a páciensek részéről. Új egészségügyi ellátási modellek. A 3M tisztában van ezekkel a kihívásokkal és arra törekszik, hogy megbízható és minőségi termékeivel megkönnyítse az Ön munkáját. Segítünk, hogy minél több pácienst láthasson el minél alacsonyabb költségek mellett, miközben javítja páciensei általános egészségi állapotát. Ezt jelenti az egészségügy fejlődésének elősegítése.


 

  • Egyszerűsítjük és újragondoljuk az ellátást - így Ön a fontos dolgokra összpontosíthat.

    Az egészségügy gyorsan fejlődő ágazat. Változó költségtérítések. Egyre szigorúbb követelmények a páciensek részéről. Új egészségügyi ellátási modellek. A 3M tisztában van ezekkel a kihívásokkal és arra törekszik, hogy megbízható és minőségi termékeivel megkönnyítse az Ön munkáját. Olyan egészségügyi termékekkel, amelyek segítenek a fertőzések megelőzésében és elősegítik a gyógyulást. Fogászati megoldásokkal, amelyek leegyszerűsítik a folyamatokat és javítják az eredményeket. Automatizált adatkezelő rendszerekkel, amelyek a megfelelő információt a megfelelő emberekhez juttatják el, akkor, amikor szükségük van rá. A 3M termékek segítenek, hogy minél több pácienst láthasson el minél alacsonyabb költségek mellett, miközben javítja páciensei általános egészségi állapotát. Ezt jelenti az egészségügy fejlődésének elősegítése.

 

A 3M egészségügyi termékeiről

 

  • A 3M szakértelmének köszönhetően arra összpontosíthat, ami a legfontosabb: a páciensre. A fonendoszkópoktól és sebészeti maszkoktól a fogászati alapanyagokon át az orvosi eszközökig, célunk az Ön munkájának megkönnyítése és eredményeinek javítása. Sebkezelési megoldásaink segítenek Önnek olyan kezelést nyújtani, amilyet betegei elvárnak; orvosi eszközeink és élelmiszerbiztonsági technológiáink pedig segítenek, hogy a kívánt eredményeket érje el.