Kábelszigetelés-javítás

Kábelburkolat helyreállítás és javítás

Rendkívüli tartósság

 


Kábelburkolat helyreállítás és javítás

Kábelburkolat helyreállítás és javítás: menjen biztosra

A 3M szigetelőszalagok gyors és egyszerű javítási megoldást jelentenek. A gépek és berendezések napi használata során könnyen előfordulhatnak kábelsérülések, amelyeket gyorsan helyre kell hozni. A kábelburkolat-javító szalagokkal ez egyszerű feladat.
Kiváló minőségű 3M szigetelőszalagjaink átfogó portfóliója révén bármilyen mértékű sérülésről és bármilyen fajta alkalmazásról is legyen szó, meg fogja találni az ideális megoldást.

  • menjen biztosra

    A kábel egyszerű felületi sérüléseinek javítására a villanyszerű számos különböző 3M termék közül választhat, így például vinil tömítőszalagot, vagy Scotch 2228, Scotch Super 33+ vagy Scotch 88 szalagot (33+ és 88 szalagot, ha szempont a környezeti hatásokkal szembeni védelem)


  • Alakítható, önhegedő gumi szigetelő- és tömítőszalag ragasztóanyaggal bevont EPR hátlappal.

  • Gumialapú, laminált, minden időjárási körülmény között használható PVC, mely egy rétegben kétszeres, nagy teherbírású védelmet nyújt.

  • Professzionális minőségű PVC szigetelőszalag. Kiválóan ellenáll a kopásnak, a nedvességnek és a korróziónak, így változó időjárási körülmények között is használható.

  • Prémium minőségű, minden időjárási körülmény között használható, nagy teherbírású, kiváló kopásellenállású PVC szigetelőszalag.