3M™ hőre reagáló zsugortermékek

3M™ hőre reagáló zsugortermékek


Kisfeszültség

Hőre reagáló zsugorcsövek és öntött alkatrészek

A 3M™ hőre reagáló zsugortermékei hosszú távon is megbízható teljesítményt, illetve kiváló mechanikai és környezeti védelmet biztosítanak. Könnyen felszerelhetők, és készen állnak az azonnali használatra: közepes hőforrás segítségével még szabálytalan formák esetén is tökéletesen illeszkedőre alakíthatók. A 3M hőre reagáló zsugortermékei pontos zsugorodási aránnyal és visszaállással rendelkeznek, miközben elképesztő mértékben ellenállnak a hasadásnak és a repedésnek.

Hőre reagáló zsugorcsövek

A 3M a hőre reagáló zsugorcsövek átfogó portfólióját kínálja. Különböző vastagságú, zsugoríthatóságú és ragasztós bevonatú vagy ragasztós bevonat nélküli kivitel, az igényeknek megfelelően. Emellett pedig eltérő hosszúságú, színű és csomagméretű változatok kaphatók, így szinte minden elképzelhető alkalmazáshoz tudunk megfelelő megoldást kínálni.

  • A gyűjtősínnel ellátott, nagy teherbírású hőre reagáló zsugorcsövek masszív, vastag csőfallal vannak ellátva. Egyes csövek ragasztós bevonattal vannak ellátva. Az eredmény: nagy ellenállóképesség a kopással, a tűzzel, a vegyszerekkel és a nedvességgel szemben.

  • Közepes teherbírású poliolefin hőre reagáló zsugorcsövek. Ezek a termékek ragasztós bevonattal vannak ellátva a vízzel és nedvességgel szembeni fokozott védelemért

  • A vékony falú csövek vékonyak, rugalmasak, tartósak és ellenállnak a szétválásnak. Szigeteléshez, mechanikai védelemhez, vezetékjelöléshez, kábelkötegeléshez, feszültségmentesítéshez és egyéb alkalmazási területekre ajánljuk. Számos színben, hosszban és besorolásban kapható


Hőre reagáló öntött alkatrészek

Hőre reagáló öntött alkatrészeink között a kábelvégsapkák és a 3-4 irányú elágaztató karmantyúk széles választéka is megtalálható.

  • A 3M melegen zsugorítható védőkupakok megbízható és gyors megoldást kínálnak a kábelvégek tömítésére mind beltéri, mind kültéri alkalmazásoknál, valamint kiváló ellenállóképességet nyújtanak az árammal és a mechanikai hatásokkal szemben.

  • A 3M kábelvég elágazóidomok beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak, 3/4 eres kábelekkel, kisfeszültségű alkalmazásoknál.