3M gyantatechnológia – megbízható csatlakoztatás

3M gyantatechnológia – megbízható csatlakoztatás

3M™ Scotchcast™ gyantacsatlakozók és gyanták

Tiszta és biztonságos villanyszerelés.

Nagy mechanikai terhelés, változó hőmérséklet, víz vagy föld alatti alkalmazás: a csatlakoztató készleteknek a legnagyobb terheléseknek is ellenállniuk kell. A kábelcsatlakoztatásnál a legmagasabb szintű megbízhatóságot, tartósságot várjuk, alacsony karbantartásigény mellett – ezért a 3M kidolgozott egy olyan elektromosgyanta- és gyantakészlet-portfóliót, amely minden villanyszerelő igényét kielégíti.

Egyszerű keverés és tiszta alkalmazás

Tökéletes csatlakozás négy lépésben:

A 3M gyantacsatlakozókkal megakadályozható a gyanta kifolyása és a hibás csatlakozás. Az egyszerűen használható CMP (zárt keverés és öntés) rendszer lehetővé teszi a művelet elvégzését mindössze négy lépésben. Alacsony a kockázata, hogy gyanta kerül a bőrre. Nincs szükség az öntőtest vágására, hogy beférjen az adott helyre. Az öntőtest végei szalaggal lezárhatók.

 • 1. Csatlakoztassa a kábeleket.
  1. Csatlakoztassa a kábeleket.
 • Zárja le az öntőtestet
  2. Zárja le az öntőtestet
 • 3. Keverje össze a gyantát
  3. Keverje össze a gyantát
 • 4. Öntse ki a gyantát
  4. Öntse ki a gyantát

3M™ Scotchcast™ gyantakészletek

A kábelcsatlakozások védelme

Amikor a szerelési munkálatok során szükségessé válik a kábelcsatlakozások védelme, akkor jön képbe a gyantakészlet. A gyantakészlet mechanikus védelmet és elektromos szigetelést biztosít beltéri és kültéri alkalmazásoknál egyaránt. A gyantakeverési és -öntési művelet kritikus lépés, ezért ennek gyorsnak és egyszerűnek kell lennie.


 • Új 3M™ Scotchcast™ 4 GS gyanta színjelzővel

  Bemutatjuk az új 3M™ Scotchcast™ 4 GS gyantát.

  Ez a CMR-mentes, elektromos csatlakozásokhoz tervezett gyanta egyedülálló, színes kötésjelzővel rendelkezik. Ez a színjelzés tájékoztatja a szerelőket, hogy mikor van megfelelően összekeverve a gyanta. A Scotchcast™ Resin 4 GS gyantát egy kétrészes, átlátszó tasakban kínáljuk, beépített kiöntő nyílással, amely biztosítja a gyanta tiszta és problémamentes alkalmazását. A kiváló formula révén a gyanta víz jelenléte mellett is megköt. A gyors alkalmazhatóság, az azonnali újraenergizálás és az egyszerű használat révén ez a termék az első számú választás, ha elektromos kábelek csatlakoztatásáról van szó.


3M™ Scotchcast™ gyanták

A kiváló minőségű 3M Scotchcast gyanták nagyszerű végeredményt adnak, így az emberek választása a 3M gyantákra esik

Poliuretán gyanták széles választékát kínáljuk kisfeszültségű kábelcsatlakozások mechanikus védelmére és elektromos szigetelésére számos különböző átlagos és kihívást jelentő környezetben történő alkalmazásra.


Egyszerűen használható 3M gyanták

Optimalizált zárt keverő- és öntőrendszer (CMP)

Zárt keverő- és öntőrendszerünk (CMP) egy tiszta, felhasználóbarát megoldás a gyanta keverésére és öntésére. A 3M Scotchcast™ gyantákat kétkamrás, átlátszó tasakban kínáljuk. Az egyik kamrában található a gyanta, a másikban pedig a keményítőszer. A kamrák közötti varrás feltépésekor a két összetevő kézzel is összekeverhető, aminek hatására egy olyan gyanta képződik, ami azonnal kiönthető a kábelcsatlakozás-tok öntőtestébe.

 • 1. Nyissa fel a külső csomagolást
  1. Nyissa fel a külső csomagolást

   

 • 2. Tépje fel a varrást
  2. Tépje fel a varrást

   

 • 3. Keverje össze a gyantát és a keményítőszert
  3. Keverje össze a gyantát és a keményítőszert

   

 • 4. Préselje ki a gyantát a tasak sarkaiból is
  4. Préselje ki a gyantát a tasak sarkaiból is
 • 5. Keverje össze a gyantát és a keményítőszert
  5. Keverje össze a gyantát és a keményítőszert
 • Nyomja ki a gyantát
  6. Nyomja ki a gyantát

 • Bemutatjuk a 3M™ Scotchcast™ 250 egyszerű gyantaadagolót

  Bemutatjuk a 3M™ Scotchcast™ 250 egyszerű gyantaadagolót

  Megbízható és egyszerűen használható, újraköthető elektromos szigetelési megoldás. Alkalmas kültéri kisfeszültségű egységek, így például medencék és lámpák kábelein való használatra. Az adagoló egyszerűen alkalmazható, vízálló Scotchcast™ 8882 újraköthető gyantával látja el az elektromos csatlakozásokat. Lehetővé teszi a gyors tesztelést párás helyeken

  További információ.