1. Magyarország
 2. Minden 3M termék
 3. Elektronikai anyagok és alkatrészek
 4. Párnázóanyagok
 5. Párnák és távtartók
 6. 3M™ SJ5312 Bumpon™ öntapadó alátét, átlátszó, 3000/csomag

3M™ SJ5312 Bumpon™ öntapadó alátét, átlátszó, 3000/csomag

 • 3M ID 7000001166
 • UPC 50021200192178,00021200192173

Lágyítószer nélküli, uretán összetétel

Könnyen alkalmazható a nyomásérzékeny 3M™ ragasztóknak köszönhetően

Magas csúszásellenállási tulajdonsággal rendelkezik

További részletek
Gyakran megtekintett források
Technikai adatlap (PDF, 319KB)

Műszaki adatok

Részletek

Kiemelések
 • Lágyítószer nélküli, uretán összetétel
 • Könnyen alkalmazható a nyomásérzékeny 3M™ ragasztóknak köszönhetően
 • Magas csúszásellenállási tulajdonsággal rendelkezik
 • Nem fog más felületeket megkarcolni, vagy összekoszolni
 • Csökkenti a vibrációt és a zajt
 • Nem reped vagy keményedik

A 3M™ SJ5312 Bumpon™ átlátszó öntapadó alátét (3000/csomag) egy henger alakú, öntapadó gumi (12,7 mm széles és 3,6 mm magas), mely védőtalpként, ütközőként vagy távtartóként használható. Kiváló a teherbíró és csúszásgátló teljesítménye.

Használja a 3M™ Bumpon™ SJ5312 színtelen védőterméket (3000/csomag) talpként, ütközőként és távtartóként otthonában és munkahelyén egyaránt. Ezek az átlátszó, uretán ütközők öntapadók, nagy csúszási ellenállásúak, lágyítószerektől mentesek és nem karcolnak meg vagy szennyeznek össze más felületeket.12,7 mm széles x 3,6 mm magas hengeres teteje kiváló teherhordó képességet és csúszásgátló teljesítményt biztosít. A 3M nyomásérzékeny ragasztókkal könnyen felszerelhető, és nem reped vagy keményedik meg. Csökkenti a háztartási gépek, bútorok vagy elektronikai eszközök rezgését és zaját.Szállítás során használja a képek egymás mellé helyezésére, illetve termékek közötti térközök létrehozására. Ragassza fel szekrényajtók, fedelek és fiókok ütközőjeként, vagy szinte bárhol, ahol tárgyak összeütközhetnek, karcolódhatnak, megütődhetnek, dörzsölődhetnek, csúszhatnak, rezeghetnek, megsérülhetnek vagy zaj léphet fel, és ez problémát okozhat termékének. Alkalmazza talpként kisebb készülékekhez. Csökkentse a karcolódást és az összeütődéseket. Ideális asztali vagy kézi elektronikus eszközökhöz, elektronikus szekrényekhez, telefonokhoz, billentyűzetekhez, lábpedálokhoz, mérlegekhez, órákhoz, hangszórókhoz, adagolókhoz és számítógépekhez.

Források

Forduljon hozzánk bizalommal! Örömmel segítünk.

Segítségre van szüksége a projektjéhez megfelelő termék megtalálásához? Forduljon hozzánk, ha a termékekkel vagy az applikációval kapcsolatos, illetve műszaki jellegű tanácsra, esetleg a 3M műszaki szakembereinek közreműködésére van szüksége