3M™ SJ5012 Bumpon™ öntapadó alátét, fekete, 3000/csomag

  • 3M ID 7000001884
  • UPC 50021200184388,00021200184383

Lágyítószer nélküli, uretán összetétel

Könnyen felhelyezhető a 3M™ öntapadó, nyomásra érzékeny ragasztó segítségével.

Magas csúszásellenállási tulajdonsággal rendelkezik

További részletek
Gyakran megtekintett források
Technikai adatlap (PDF, 319KB)

Műszaki adatok

Részletek

Kiemelések
  • Lágyítószer nélküli, uretán összetétel
  • Könnyen felhelyezhető a 3M™ öntapadó, nyomásra érzékeny ragasztó segítségével
  • Magas csúszásellenállási tulajdonsággal rendelkezik
  • Nem fog más felületeket megkarcolni, vagy összekoszolni
  • Csökkenti a vibrációt és a zajt
  • Nem reped vagy keményedik

A 3M™ SJ5012 Bumpon™ (3000/csomag) egy lapos tetejű henger alakú öntapadó gumi alátét, ami 12,7 mm vastag és 3,6 mm magas. Ezek a fekete Bumpon-ok talpként, ütközőként vagy távtartóként használhatók. Kiemelkedő teherbírást és csúszásgátlást nyújtanak.

Használja a 3M™ Bumpon™ SJ5012 fekete védőterméket (3000/csomag) talpként, ütközőként és távtartóként otthonában és munkahelyén egyaránt. Ezek a fekete, uretán ütközők öntapadók, nagy csúszási ellenállással rendelkeznek, lágyítószerektől mentesek, és nem karcolnak meg vagy szennyeznek össze más felületeket.12,7 mm széles x 3,6 mm magas hengeres lapos teteje kiváló teherhordó képességet és csúszásgátló teljesítményt biztosít.A 3M nyomásérzékeny ragasztókkal könnyen, repedés vagy megkeményedés nélkül felszerelhető. Csökkenti a háztartási gépek, bútorok vagy elektronikai eszközök rezgését és zaját.Szállítás során használja a képek egymás mellé helyezésére, illetve termékek közötti térközök létrehozására. Ragassza fel szekrényajtók, fedelek és fiókok ütközőjeként, vagy szinte bárhol, ahol tárgyak összeütközhetnek, karcolódhatnak, megütődhetnek, dörzsölődhetnek, csúszhatnak, rezeghetnek, megsérülhetnek vagy zaj léphet fel.Alkalmazza talpként kisebb készülékekhez. Csökkentse a karcolódást és az összeütődéseket. Ideális asztali vagy kézi elektronikus eszközökhöz, elektronikus szekrényekhez, telefonokhoz, billentyűzetekhez, lábpedálokhoz, mérlegekhez, órákhoz, hangszórókhoz, adagolókhoz és számítógépekhez.

Források

Forduljon hozzánk bizalommal! Örömmel segítünk.

Segítségre van szüksége a projektjéhez megfelelő termék megtalálásához? Forduljon hozzánk, ha a termékekkel vagy az applikációval kapcsolatos, illetve műszaki jellegű tanácsra, esetleg a 3M műszaki szakembereinek közreműködésére van szüksége