3M™ SJ5017 Bumpon™ öntapadó alátét, fekete, 1000/csomag

  • 3M ID 7000001886
  • UPC 00021200184420,50021200184425

Lágyítószer nélküli, uretán összetétel,

Könnyen felhelyezhető a 3M™ öntapadó, nyomásra érzékeny ragasztó segítségével.

Magas tapadási tulajdonsággal rendelkezik,

További részletek
Gyakran megtekintett források
Technikai adatlap (PDF, 319KB)

Műszaki adatok

Részletek

Kiemelések
  • Lágyítószer nélküli, uretán összetétel,
  • Könnyen felhelyezhető a 3M™ öntapadó, nyomásra érzékeny ragasztó segítségével
  • Magas tapadási tulajdonsággal rendelkezik,
  • Nem fog más felületeket megkarcolni vagy beszennyezni
  • Csökkenti a vibrációt és a zajt,
  • Nem reped vagy keményedik

A 3M™ SJ5017 Bumpon™ fehér színű öntapadó alátét (1000/csomag) egy félgömb alakú öntapadó gumi ütköző, ami 19,1 mm széles és 9,6 mm magas. Ezek a fekete alátétek talpként, ütközőként vagy távtartóként használhatók, csillapítják a hangot és elnyelik az energiát.

A 3M™ Bumpon™ SJ-5017 védőtermékek otthon vagy a munkahelyen használhatók ütközőként és távtartókként. Ezek az elasztikus poliuretán pufferek öntapadósak és rendkívül jó csúszásgátlók, valamint nem hagynak karcolásokat vagy nyomokat a felületeken. A hengeres, sík felület kiváló nyomástűrést és csúszásgátlást biztosít. A 3M kontaktragasztó használatának köszönhetően könnyen felhelyezhetők, ezután pedig puhák és rugalmasak maradnak. Elnyelik a kisebb háztartási gépek, eszközök és elektronikus berendezések keltette rezgéseket és zajt. Távtartókként is felhasználhatók a képkeretek igazításához vagy szállítás közben, a termékek közvetlen érintkezésének elkerüléséhez. Ütközőként szolgálhatnak a szekrényajtóknál, belső ajtóknál, redőnyöknél és egyebeknél: megvédik a terméket a horpadásoktól, a kopástól és a sérülésektől, valamint csökkentik a rezgést és a zajt. Csúszásmentes lábként a kis készülékek aljára rögzíthetők. Ez megóvja a felületeket a karcolásoktól, a sérülésektől és a horpadásoktól. Ideálisak elektronikus eszközökhöz, például mobiltelefonokhoz és vezetékes telefonokhoz, kábelszekrényekhez, billentyűzetekhez, lábpedálokhoz, mérlegekhez, órákhoz, hangszórókhoz, hifirendszerekhez, DVD-lejátszókhoz és számítógépekhez. Mindegyik minicsomagban három különböző típusú termék található.

Források

Forduljon hozzánk bizalommal! Örömmel segítünk.

Segítségre van szüksége a projektjéhez megfelelő termék megtalálásához? Forduljon hozzánk, ha a termékekkel vagy az applikációval kapcsolatos, illetve műszaki jellegű tanácsra, esetleg a 3M műszaki szakembereinek közreműködésére van szüksége