3M™ Hookit™ gyalu, 5742, 70x127 mm, puha

  • cikkszám 05742
  • 3M termékszám 5742
  • 3M ID 7000038368
  • UPC 08711428015294,04046719612635

A valóban sima felület könnyen elérhető.

A valóban sima felület könnyen elérhető.

Növelje kézzel a csiszolás hatékonyságát

További részletek

Műszaki adatok

Részletek

Kiemelések
  • A valóban sima felület könnyen elérhető
  • A valóban sima felület könnyen elérhető
  • Növelje kézzel a csiszolás hatékonyságát

A 3M™ Hookit™ Kézi csiszolóblokk segítségével jobb csiszolási eredményt érhet el – ergonomikus csiszolóblokkjaink kényelmesen illeszkednek a kéz formájához, így csökkentik a kéz elfáradását. A blokk lehetővé teszi, hogy a kezelő egyenletesebb és állandóbb nyomást fejtsen ki, így az eredmény is egyenletesebb lesz.

A valóban sima felület eléréséhez használja a 3M™ Hookit™ Kézi csiszolóblokkot. Ergonomikus kézi csiszolóblokkjaink lehetővé teszik a könnyű és kényelmes csiszolást a javítási területek kiegyenlítésekor, ha gépi csiszolás nem alkalmazható. Használja a terméket a Hookit™ csiszolótermékekkel. A blokk lehetővé teszi, hogy a kezelő egyenletesebb és állandóbb nyomást fejtsen ki, így az eredmény is egyenletesebb lesz. A kézi csiszolás azt is lehetővé teszi, hogy olyan üzemben dolgozzon, amely megfelel a finomabb munkákhoz, és ideális a nehezen elérhető területekhez. Ezek a csiszolóblokkok a 3M Hookit™ rögzítési rendszerét használják a csiszolópapír-lapok lehető leggyorsabb cseréje érdekében. Egyszerűen gyakoroljon nyomást a csiszolópapírra a biztos fogás érdekében, és válassza le a könnyű eltávolításhoz.

Források

Kapcsolódó termékek

A következő laphosszhoz (metrikus): 125 Milliméter
A következő lapszélességhez (metrikus): 70 Milliméter
Alkalmazás Csiszolás, Kézi csiszolás
Csatlakoztatás típus Tépőzár
Csiszolás típusa Nedves/száraz
Csiszolási módszer Berendezés
Csiszolófelszín Lakk
Elszívással Nem
Márkák Hookit™
Nedves vagy száraz Száraz
Termékcsalád Tömb

Forduljon hozzánk bizalommal! Örömmel segítünk.

Segítségre van szüksége a projektjéhez megfelelő termék megtalálásához? Forduljon hozzánk, ha a termékekkel vagy az applikációval kapcsolatos, illetve műszaki jellegű tanácsra, esetleg a 3M műszaki szakembereinek közreműködésére van szüksége