1. Magyarország
 2. Minden 3M termék
 3. Csiszolóanyagok
 4. Csiszolókorongok
 5. Sorjázó- és finiselőtárcsák
 6. 3M™ Scotch-Brite™ CP-WL furatos préselt korong, 7A MED 200 mm x 25 mm x 76 mm

3M™ Scotch-Brite™ CP-WL furatos préselt korong, 7A MED 200 mm x 25 mm x 76 mm

 • 3M ID 7000045986
 • UPC 00048011032764,50048011032769

Az alumínium-oxid ásvány erős vágást biztosít a nagy igénybevételű csiszolási és felületmegmunkálási feladatokhoz.

A nem szövött hálós kialakítás ellenáll a korai túlterhelődésnek, így hosszabb élettartamot tesz lehetővé.

Kiválóan helyettesíti a gumi kötőanyagú korongokat.

További részletek

Részletek

Kiemelések
 • Az alumínium-oxid ásvány erős vágást biztosít a nagy igénybevételű csiszolási és felületmegmunkálási feladatokhoz
 • A nem szövött hálós kialakítás ellenáll a korai túlterhelődésnek, így hosszabb élettartamot tesz lehetővé
 • Kiválóan helyettesíti a gumi kötőanyagú korongokat
 • Ideális a nagy igénybevételű csiszolási és eldolgozási feladatokhoz
 • Átmérők és szélességek széles választékában kapható

A Scotch-Brite™ vágó- és polírozókorong a nagy igénybevételű csiszolási és felületmegmunkálási munkákhoz készült. Korongjaink keményebbek, mint az egyéb felületmegmunkáló korongok, alkalmazhatók hibák eltávolításához, nagyobb karcolások lecsiszolásához, és hézagmentes csiszolási mintát eredményeznek.

A Scotch-Brite™ Vágó- és polírozókorong segít a felületi hibák, durva köszörülési vonalak eltávolításában, eldolgozza a megmunkálási vonalakat és hibás gépi illesztéseket, miközben egyenletes szemcseméretű felületet hagy maga után. Vágó- és polírozó korongjaink átmérők és szélességek széles választékában kaphatók. Használható automatikus gépeken, egyenes csiszolókon, próbapadon, szalagköszörülő gépeken és nem központos köszörülőgépeken is. A korongok alumínium-oxid ásvány felhasználásával készülnek. Ez az ásvány erős, tartós csiszolóanyagot alkot, amely magától letöredezik, hogy mindig friss, éles vágófelületet nyújtson, míg a hagyományos, természetes csiszolóanyagok könnyebben eléletlenednek. Gyors vágási teljesítményének, keménységének és erejének köszönhetően széles körben használatos a köszörülési, csiszolási és felületmegmunkálási alkalmazásokban. Az alumínium-oxid alapfelületek széles skáláján használható a fa- és fémmegmunkálási alkalmazásokban, beleértve a vastartalmú ötvözeteket is. A Scotch-Brite csiszolóanyagok egyedi felületkezelő termékek, melyek nem szövött rost alapközegbe bedolgozott csiszolóanyagot tartalmaznak. A csiszolóanyagok és nem szövött anyagok kombinációja olyan csiszolási rendszert hoz létre, amely a termék teljes élettartama során egyenletes eredményt biztosít. A nyitott térhálós anyag alacsonyabb hőmérsékleten dolgozik és terhelésálló, így korlátozva a magas vágási teljesítményű csiszolóanyag rostjainak eltömődését.

Tipikus tulajdonságok

Forduljon hozzánk bizalommal! Örömmel segítünk.

Segítségre van szüksége a projektjéhez megfelelő termék megtalálásához? Forduljon hozzánk, ha a termékekkel vagy az applikációval kapcsolatos, illetve műszaki jellegű tanácsra, esetleg a 3M műszaki szakembereinek közreműködésére van szüksége