3M™ Scotch-Brite™ CP-RL tekercs, A MED, 100 mm x 10 m

 • 3M ID 7100182494
 • UPC 04046719749331,03134375353502,53134375353507

Sűrű, tömör szerkezet, amely lehetővé teszi fémfelületek agresszív egybecsiszolását, tisztítását és polírozását.

Alakítható és rugalmas, hogy beférjen nehezen hozzáférhető helyekre.

Számos szélességnek köszönhetően sokféle felületkezelési feladatra használható.

További részletek

Műszaki adatok

Részletek

Kiemelések
 • Sűrű, tömör szerkezet, amely lehetővé teszi fémfelületek agresszív egybecsiszolását, tisztítását és polírozását
 • Alakítható és rugalmas, hogy beférjen nehezen hozzáférhető helyekre
 • Számos szélességnek köszönhetően sokféle felületkezelési feladatra használható
 • Bármilyen hosszúságra vágható, így sokféle kézi vagy gépi alkalmazásra használható

A Scotch-Brite™ Cut and Polish tekercs tartós, sűrű hálószerkezettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a fémfelületek agresszív összecsiszolását, tisztítását és sorjázását. Tipikus alkalmazások a fémmegmunkálásban a festés előkészítés, valamint a bevonat és korrózió eltüntetése. A háló alakítható, rugalmas és alkalmazkodik az egyedi konturokhoz és befér nehezen hozzáférhető helyekre. Tartós nylon hordozó biztosítja a hosszú élettartamot.

A Scotch-Brite™ vágó- és polírozókorong a nagy igénybevételű csiszolási és felületmegmunkálási feladatokhoz készült. Vágó- és polírozó tekercseink használhatók kézi alkalmazásokban belső átmérők tisztításához vagy polírozásához, vagy in-line csiszológépeken nehezebb munkákhoz – például fémmegmunkáláshoz, festéselőkészítéshez és rozsdaeltávolításhoz. A tekercsek alumínium-oxid ásvány felhasználásával készülnek. Ez az ásvány erős, tartós csiszolóanyagot alkot, amely magától letöredezik, hogy mindig friss, éles vágófelületet nyújtson, míg a hagyományos, természetes csiszolóanyagok könnyebben eléletlenednek. Gyors vágási teljesítményének, keménységének és erejének köszönhetően széles körben használatos a köszörülési, csiszolási és felületmegmunkálási alkalmazásokban. Az alumínium-oxid alapfelületek széles skáláján használható a fa- és fémmegmunkálási alkalmazásokban, beleértve a vastartalmú ötvözeteket is. A Scotch-Brite csiszolóanyagok egyedi felületkezelő termékek, melyek nem szövött rost alapközegbe bedolgozott csiszolóanyagot tartalmaznak. A csiszolóanyagok és nem szövött anyagok kombinációja olyan csiszolási rendszert hoz létre, amely a termék teljes élettartama során egyenletes eredményt biztosít. A nyitott térhálós anyag alacsonyabb hőmérsékleten dolgozik és terhelésálló, így korlátozva a magas vágási teljesítményű csiszolóanyag rostjainak eltömődését.

Forduljon hozzánk bizalommal! Örömmel segítünk.

Segítségre van szüksége a projektjéhez megfelelő termék megtalálásához? Forduljon hozzánk, ha a termékekkel vagy az applikációval kapcsolatos, illetve műszaki jellegű tanácsra, esetleg a 3M műszaki szakembereinek közreműködésére van szüksége

Írjon nekünk

Kérdésének gyors és hatékony megválaszolásának érdekében kérjük, adjon meg néhány információt Önről, beleértve az elérhetőségeit is. Az Ön által megadott információkat arra használjuk fel, hogy e-mailben vagy telefonon válaszoljon a 3M egy képviselője vagy egy meghatalmazott üzleti partnerünk, akikkel megoszthatjuk személyes adatait a 3M adatvédelmi irányelveinek megfelelően

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Üzenet küldése

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a 3M-mel!

Megkaptuk üzentetét és elkezdtük feldolgozását
Képviselőnk telefonon vagy e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot

An error occurred.